Tapybos numerius,namų dekoro nuotraukos, fortepijonui ir grožis, "pasidaryk pats" skaitmeninės aliejaus tapybai, "pasidaryk pats" dažų skaičius

Tapybos numerius,namų dekoro nuotraukos, fortepijonui ir grožis, "pasidaryk pats" skaitmeninės aliejaus tapybai, "pasidaryk pats" dažų skaičius

w134328

Nauja

Yra sandėlyje

€4.35 €4.31
Vnt.

Žymos: luxuary apyrankę dėžutę, nėrinių juostelių baldai, pandora silver duona, telefono dėklas s8 "amazon", sharlinliql juvelyriniai dirbiniai, nėrinių liemenėlė žiedai dideli, nėrinių liemenėlė silicio liemenėlė, nėriniai apyrankę braded, nėrinių liemenėlė viduje palmių.

Mieli draugai, dėkojame, kad perkate "pasidaryk pats" tapybos mūsų parduotuvėje,mes pakuotės gerai burbulas maišelį ir įdėti į gražus dovanos ,tada pristatyti jums greitai!!!

FUNKCIJA

Dydis:40x50cm

* Gamintojas :YIKEE "pasidaryk pats" naftos tapybos numeriai

* Pavadinimas :tapyba su numeriais

* Kiekvienas rinkinys apima :3pcs šepečiai,1 set pigmentas,1pc linija, drobė

* Funkcijos :naujas karšto hobis jaunesnio ir vyresnio amžiaus,jūs galite gauti laida,kad sumažinti spaudimą ir įgyti sėkmingai prasme per

todėl tapyba,ir tada rėmo jį papuošti jūsų namus.Tai taip pat gera veikla, vaikai ir tėvai kartu.

PRISIJUNKITE PRIE MŪSŲ!Būti menininku su YIKEE~~~Daugiau nei 5000 nuotraukų mūsų parduotuvėje galite pasirinkti

1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Mes gamyklos-tiesioginis pardavimas.Didmeninės ar mažmeninės prekybos,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galime pasiūlyti nuolaidą ,ir mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

2.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie flollowing svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

3.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

4.Apie mūsų spalvų.

apie 20-28 spalvų

5.Baigė tapybos bus lygiai toks pats, kaip ir mūsų originalaus paveikslėlio?

Ten bus spalvos skirtumas, kai pigmento gamyba,tačiau mūsų dizaineris padės išbandyti viską, kad jūsų nuotraukos geresnis, taip pat turės dydis (1-2cm)skirtumą drobės.

6.Aš galiu padaryti, kad mano nuotraukų

Taip,mes galime padaryti savo nuotrauką.prašome siųsti nuotrauką į jav

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai