Dreamburgh 115 1 Mobiliuoju Telefonu Taisymo Įrankis Atsuktuvų Rinkinys Multi-funkcija Derinys Namų Rankinių Įrankių Plieno Atsuktuvų Rinkinys rinkinys

Dreamburgh 115 1 Mobiliuoju Telefonu Taisymo Įrankis Atsuktuvų Rinkinys Multi-funkcija Derinys Namų Rankinių Įrankių Plieno Atsuktuvų Rinkinys rinkinys

w133712

Nauja

Yra sandėlyje

€23.24 €16.26
Vnt.

Žymos: mažmeninės elektros atsuktuvas, elektrinis atsuktuvas revverg, demagnetizer elektrinis atsuktuvas, elecall elektrinis atsuktuvas, priedų elektrinis atsuktuvas, elektrinis atsuktuvas variklis, elektrinis atsuktuvas elektrikams, elektrinis atsuktuvas techninės, woks elektrinis atsuktuvas, brushles elektrinis atsuktuvas.

Savybės: * Magnetinė tikslumo bitai ir daugiafunkcinis : 115 1 remonto rinkiniai includes98 tipų atsuktuvas bit, ir visi bitai yra magnetinės, stabiliai prisijungti su rankena.

* Išplėsti juosta: papildomų išplėtimo baras, pailgėja rankena, lengva pasiekti siauras vietas.

* Rankena: Ergonomiškas ir neslidus rankenos puikus komforto ir tikslumo.

* Geros kokybės medžiaga: Pagamintas iš chromo-vanadžio plieno, kuri yra netoksiška, stiprus kiečio, patvarus ir tikslus.

* Daugiafunkcinis: Atitinka jūsų skirtingiems poreikiams, pavyzdžiui, remonto arba pradėti savo išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji įtaisai, rankiniai laikrodžiai, akiniai ir kiti elektroniniai prietaisai.

* Lengva nešiotis: Ateina su saugojimo atveju lengva nešioti, jūs galite nešiotis visur, ji taip pat padeda išlaikyti įrankiai, organizuotas.

Specifikacija:

Dėžutės spalva: Juoda

Pagrindinė medžiaga: PP, Chromo vanadžio plieno

Dėklas dydis: 160*90*55mm

Prekės svoris: 460g

Kiekis: 115 1

Pakuotės įskaičiuota: 1 * Rankena

1 * Kietasis pratęsimo baras

1 * Minkštas pratęsimo veleno

1 * Pincetas

1 * Bin turėtojas

1 * Pin

1 * Magnetizer/demagnetizer

1 * siurbtukas

6 * Tri-angle susitvarko

3 * Spudgers

98 * Atsuktuvų antgaliai

Pastaba: 1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai