Raudona spalva Tesla Modelis 3 Modelis Y Konsolė Sėdynių Porankiai Dėžutė Apsauginė Apdailos Dangtelis priedai

Raudona spalva Tesla Modelis 3 Modelis Y Konsolė Sėdynių Porankiai Dėžutė Apsauginė Apdailos Dangtelis priedai

w133369

Nauja

Yra sandėlyje

€18.58 €13.56
Vnt.

Žymos: lexus ct200h sėdynės padengti, sėdynės tesla, tesla, tesla model 3 pilnas sėdynės padengti, fj cruiser sėdynės, dangtelis sėdynės lingė, dangtelis sėdynės, automobilių dangtelis sėdynės, tesla model 3 sėdynių užvalkalai, tesla model 3 pusėje padengti.

Pearl White Automobilių Konsolė Sėdynių Porankiai Dėžutė Apsauginė Apdailos Dangtelis Tesla Modelis 3

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS Plastiko ir patvarus, naudoti, kuri yra apsauga nuo dulkių ir antikorozinės.Anglies pluošto tekstūra,aiškus ir gražus linijų,tvirtos tekstūros.Nuoroda į originalų automobilio duomenys gamybos, arc yra nuosekli, percision puikiai tinka.Papuoškite savo automobilį, kad jis daugiau madinga.Lengva įdiegti: dvipuse lipnia gali būti įterptas be pjaustymo arba gręžimo.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS Plastikas spalva: Raudonas Spalva Paketų Sąrašas: 1pcs Ypatumai:Apdailos ir Apsauga, Ypač skirta Tesla Model 3 Lengva įdiegti,3M dvipusės juostos, stiprus klampumo, įmonė ir nėra lengva nukristi.

PASTABA:

1.Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas. 2.Dėl žiemos temperatūros skirtumai, atgal klijų sukibimo palyginti silpnas, rekomenduojame naudoti plaukų džiovintuvas su šilumos juosta prieš įdiegti. 3. Negalima perkelti elementą ar plauti savo automobilį per 48 valandas po įdiegimo.

Nuotraukos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai