Naujas 1500ml namų didelės talpos puodelio Sutirštinto medžiagos vandens ąsotis arbatos virdulys vandens ąsotis atsparus Karščiui ir be švino

Naujas 1500ml namų didelės talpos puodelio Sutirštinto medžiagos vandens ąsotis arbatos virdulys vandens ąsotis atsparus Karščiui ir be švino

w133261

Nauja

Yra sandėlyje

€16.53 €8.27
Vnt.

Žymos: grafinas vandens, vandens ąsotis, elektrinis vandens ąsotis, hervidor, keramikos virdulys šilčiau, virdulys, arbata virdulys, paw žaislas, emalio ąsotis, kavos ąsotis, spalvoto stiklo vandens ąsočių.

Rezultatai:

1. Naudojant aukšto borosilikatinio žalio stiklo, krištolo skaidrumo, geros tekstūros.Ji turi savybes, atsparumą korozijai, sveikatos ir patvarumo, didelio ryškumo, virimo temperatūros automatinis garso, elegantiškos formos ir pan.

2. Jis turi stiprios mechaninės jėgos ir geri ant keitimas aušinimo ir šildymo temperatūra.

3. Ji turi didelį atsparumą korozijai, rūgščių, šarmų ir kitų cheminių medžiagų.

4. Lengva valyti, o ne sugeria skonio arbata.

5. Tai daugiausia tinka: žolelių arbata, juodoji arbata, žalioji arbata, Pu'er arbata, sveikata arbata ir amatų kvapios arbatos.Ji taip pat gali būti naudojamas užvirinti kavos ir pieno produktų.Ji yra labai dekoratyvinių ir įdomu, ir tai gali pagerinti ne tik savo gyvenimo skonis!

dalykai, kuriems reikia dėmesio:

1. Po išpakavimo produktas, nuplaukite jį su plovikliu ir nusausinkite į orą.Negalima valyti paviršius su kietųjų objektų, tokių kaip plieno šepetys.

2. Prašome naudoti jį kaip bendrą priemonę trankyti ir poveikio, siekiant užtikrinti jos tarnavimo laiką.

3. Kasdien naudoti ir dažnai valyti gali išlaikyti produkto šviesus ir malonus.

4. Jei yra dėmių, kurias sunku pašalinti, nuplaukite juos su dantų pasta.

5. Prašome švarus ir sausas produktas po naudokite ir laikykite jį sausoje ir vėdinamoje vietoje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai