24 Pluošto MPO Breakout Kasetė su MPO LC Kabelis splitter

24 Pluošto MPO Breakout Kasetė su MPO LC Kabelis splitter

w133056

Nauja

Yra sandėlyje

€54.88
Vnt.

Žymos: lc upc, pluošto om3, lc fiber optic, om3, infinix smart 2 pro, pluošto mpo, optinio pluošto splitter, regos rj45, padengti mi8, gsm įvesties ir išvesties.

Į FirstFiber MPO Breakout Kasetė yra iš anksto nutraukta, gamykloje patikrinta, modulinė sistema, kuri suteikia supaprastintą įrenginių srityje.Breakout kasetės pasiūlyti patikimos prieigos taškas MPO magistraliniai kabeliai konvertuoti per atskirų dvipusis LC jungtys.Naudojant pre-nutrauktas kabelis, mazgai ir pleistras kabeliai kartu su breakout kasetės leisti supaprastinta kabelių valdymas, greitas diegimas ir lengvą prieigą per tinklo atnaujinimus.

Kai diegiate " MPO Breakout Kasetės tinkle, tai yra labai svarbu suderinti ryšiai tipas modulio kiti komponentai (breakout kasetės, pleistras kabeliai ir magistralinis kabelis), kuris naudojamas esančią nuorodą.Bendrus ryšio metodai yra vadinami Tipo, B, ir C Tipo ir kiekvienam reikia poros-protingas apversti tam tikru esančią nuorodą.FirstFiber MPO Breakout Kasetės yra pastatytas su A Tipo ryšio būdai, jeigu nenurodyta kitaip.

MPO Breakout Kasetės funkcija LGX montavimo pėdsaką ir yra suderinama su FirstFiber stovo ir tvirtinimo prie sienos patch panels ir sujungsianti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai