Vyriškos kelnaitės Mados Tendencija New Star Juostele Vėliavos Seksualus Kvėpuojantis Komfortą Kišenėje Trikampis Trumpikės

Vyriškos kelnaitės Mados Tendencija New Star Juostele Vėliavos Seksualus Kvėpuojantis Komfortą Kišenėje Trikampis Trumpikės

w132851

Nauja

Yra sandėlyje

€5.34
Vnt.

Žymos: vėliavos maudymosi kostiumėlį, bumbulas vyras, vėliavos maudymosi kostiumėliai, boksininkas vėliava, vėliavos, vėliavos apatiniai, amerikos apatiniai, vyrai plaukti kamieno, amerikos vėliavos apatiniai, sunga.

Aprašymas:

1.100% naujas aukštos kokybės,sklandžiai ir seksualus.Ji yra labai patogūs dėvėti,kvėpuojantis,lengvas,palanki,minkštas,sausas,tvirtas,ir palaiko jį vėsų ir aktyvus, be jausmas, tvanku.

2.3 D siuvimas,kvalifikacijos meistriškumo sukurti versiją,pabrėžiant vyriškas pati,o kruopščiai paruošta,meistriškumo,restorano bei nepriekaištingos.Stilius: sporto,laisvalaikio,paplūdimys.

3.Trikampio dizaino,klasikinis versija,siekiant užtikrinti patogumą dėvėti,didinti vyrų žavesio,jį galima dėvėti pavasarį,vasarą,rudenį,žiemą,orui ir patogūs.Ji padės jums atrodyti sexy.

4.Star Juostele vėliava, vyriški apatiniai,jūs galite suteikti jai kaip gimtadienio dovana šeimai,draugams ir gerbėjams.Arba kaip dovana kitų švenčių,pavyzdžiui, Kalėdų dovanos,Padėkos, dovanos.

5.Super sklandžiai ir šviesos,kaip ir baseinas, vandens,jums bus patinka šis touch,kaip ir ne,dėvėti, tegul jūsų kvėpuoti laisvai judėti,sveikiau,tinka biurui arba ilgai sėdi žmogus.

6.Nauja marginimo ir dažymo procesą,įgūdžių garantija audinys yra minkštas ir lengvas,ir neblunka,naujos konstrukcijos,seksualus ir madingas dizainas,jums bus jaustis labai seksualus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:medvilnė

Stilius:Sexy

Modelio Tipas:Spausdinti

Spalva:Mėlyna

Dydis:S M L XL

Apdaila:Star

Lytis:Vyras

Proga:Kasdien

Tipas:Apatinės Kelnės

Sezoniškumas:Visiems Sezonams

Pakuotė:

1 x apatinės Kelnės

Dydis--Juosmens

S-----64cm/25.2"

M-----68cm/26.7"

L-----72cm/28.3"

XL----76cm/29.9"

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai