Automobilinis Nešiojamas darbalaukio dulkių siurblys USB įkrovimo mini darbalaukio dulkių siurblys, didelio efektyvumo ir energijos taupymo Automobilių Reikmenys

Automobilinis Nešiojamas darbalaukio dulkių siurblys USB įkrovimo mini darbalaukio dulkių siurblys, didelio efektyvumo ir energijos taupymo Automobilių Reikmenys

w132720

Nauja

Yra sandėlyje

€7.82 €5.78
Vnt.

Žymos: plovimo įranga, xn vakum cleaner, cleaner dantų šepetėlis, automobilis geros, medžiaga plovimo, automobilio lipdukas, usb "flash" diską, elektrinis siurblys plovimo, vakum švaresnis mini, usb stick.

Aprašymas:

1. Energijos taupymo ir patvarus: nešiojamų darbalaukio dulkių siurblys turi automatinio išjungimo funkciją, tol, kol ji yra naudojama ne daugiau nei 10 minučių, jis gali patekti išjungimo režimu.Tai vidinė sistema gali būti naudojama kaip energijos taupymo, leidžiantis jūsų mašina turi būti valomos efektyviau vieną mokestį.Tik reikia imti už 1 val., galite atlikti 90 minučių nepertraukiamo valymo, tai yra, nes didelės talpos ličio-jonų baterija gali užtikrinti stabilų baterija.

2. Unikalus valymo dizainas: unikalus nailono teptukas įterpti užtikrina puikią valymo ir lengva priežiūra kiekvieną kartą.Šis mechanizmas vadinamas stalo chip šluota.Naudoti šią technologiją išvalyti trupinius, dulkes, purvas, likęs gumos ir daugelis kitų.Todėl jis gali būti naudojamas švarus kas vyksta, pavyzdžiui, kompiuterių, klaviatūrų, krepšiai, spintos, sėdynės ir kt.

3. Galingas ir tylus: Mini dulkių siurblys konvertuoja prie 9000 rpm, o kiti dulkių siurbliai konvertuoti 6000 aps. / min.Siurbimo galia yra 1000 Ma, kuris beveik gamina dulkių siurbimo.Ir su tokio aukšto greičio ir slėgio, bet suolelio cleaner buvo tvarkomi triukšmo mažinimo ir darbo garsas yra mažesnis.Todėl jį galima naudoti vietose, kur kūdikių miego, bet susibūrimo vieta arba bibliotekoje.

4. Patogus įkrovimas: galima įkrauti per nešiojamas kompiuteris, vairo juostos, USB hub, mobiliojo elektros energijos tiekimo ir bet koks įrenginys, kuris palaiko USB.

5. Patogus išardymas: Jis gali būti nuimtas nuo asamblėja, kuri yra, kodėl ji yra labiausiai tvirtos dulkių siurblys.Oro filtras gali būti išimamas ir plaunamas vandeniu, ir gali būti pakartotinai naudojamas.Greitųjų besisukančių menčių ir nailono teptukas naudojamas švarus stalo sudužtų, taip pat galima valyti po naudojimo.

Atminkite: Jei jūsų dulkių siurblys neveikia sklandžiai ir yra sutrumpintas dulkių ar panašių daiktų, išvalykite filtro, ir dulkių siurblys gali dirbti paprastai vėl

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Mini darbalaukio dulkių siurblys

Dydis: 80 x 80 x 65 mm

Svoris: 140g

Spalva: oranžinė/geltona/žalia/mėlyna/balta

Apmokestinimo modelis: 1400 mAh ličio baterija, USB tiesioginis apmokestinimas už 1 valandą

Darbo laikas: apie 90 minučių nepertraukiamo darbo

Panaudojimas: Desktop/lovos/grindų/palangės/office/virtuvė/pet/automobilių

Pakuotė:

1*dulkių siurblys

1*Duomenų kabelis

1*Instrukcija

1*Teptukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai