Eteriniai aliejai, cinamono kvapas medžių, Namų Kvapai ir kvepalai, 50 ml, hydrosoluble rūkas ir drėkintuvas

Eteriniai aliejai, cinamono kvapas medžių, Namų Kvapai ir kvepalai, 50 ml, hydrosoluble rūkas ir drėkintuvas

w132325

Nauja

Yra sandėlyje

€10.85
Vnt.

Žymos: maistas saugus audinio, čigonų prašmatnus suknelė, gipso vibracijos, čigonų earing rinkinys, aukso pakabučiai, jk, priekiniai pannel 3 0, maisto masto camry, maisto mėginys pyragas, auksinis pieštukas vaza.

Ji šilta, ji yra aštrūs, tai yra putojantis, jis yra saldus, jis yra gardus, tai aromatiniai, tai yra... cinamono.Dominuojanti pastaba cinamono, su subtiliu touch kitų prieskonių, pavyzdžiui, imbieras, muskato riešutas, nagų ir kalendra.Jo fonas su vanilės ir sudegė cukraus, todėl jis yra saldus, šiltas, splash Dangaus.

Kvapas medžių esencijos savo gryniausio narė.Specialiai sukurtos naudoti su nauja skiltelė rūkas ir tapti micro lašai gryno uoslės malonumą, kad iškart bus nustatyti jūsų namuose.Šaltas micronisation technologija leidžia kvepalai būti suvokiamas su visais jo spindesys ir subtilumo, Jokių pokyčių, jokių pakitimų.Jie taip pat gali būti naudojamas kaip kvepalų koncentrato atgaivinti potpourris, kvėpinimo keramikos, ir įvairių programų.Techninės savybės kiekis: 50 ml.Trukmė: ambients iki 2 mėnesių, naudojant minimali rekomenduojama esmė kiekvieno naudojimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai