Lauko Išgyvenimo Pagalbos Rinkinys Kelionės Sportas, Kempingas, Žygiai Nešiojamų Tuščias Skubios Pirmosios Medicinos Pagalbos Rinkinys, Krepšiai Medicina Krepšys

Lauko Išgyvenimo Pagalbos Rinkinys Kelionės Sportas, Kempingas, Žygiai Nešiojamų Tuščias Skubios Pirmosios Medicinos Pagalbos Rinkinys, Krepšiai Medicina Krepšys

w132231

Nauja

Yra sandėlyje

€4.63 €3.70
Vnt.

Žymos: izraelio turniketas, medikas dėklas, automobilių skubios pagalbos krepšys, nešiojamų medicinos dėklas, medicinos istrument, dydis savaitgalį krepšys moterims, žygiai aksesuarų vaikams, botiquin dėžutę, rinkinys surviv, rinkinys medicinos krepšys.

Medicinos krepšiai saugoti pagalbos tiekimą grupių, organizacijų, įmonių ir pirmieji gelbėtojai.Puikus vaistinė, prekybos centras, geriausias draugas netikėtų krizių ir traumų.

Saugi dovana šeimai

Ženkite pirmąjį žingsnį į pasiruošti, bet kuriai situacijai, kad gali atsirasti.Įsitikinkite, kad jums laikyti jūsų kuprinė, transporto priemonės daiktadėžėje, kūdikių vystyklų krepšys, rankinė, piniginė ar med kabinetas greitai juos pasiekti.Išlaikyti savo šeimą atsižvelgiant pirmasis žingsnis siekiant parengti.

Daugiasluoksnės konstrukcijos

Multi-layer vidinio akių kišenėje ir elastinės juostos dizainas, todėl lengva organizuoti pirmosios pagalbos įranga, taip pat lengva rasti, kai kritiniais atvejais atsitikti.

Patvarus matertial

Pirmosios pagalbos krepšys yra pagamintas iš poliesterio pluošto, lengvas, anti-splash ir dėvėti, atsparus vandeniui.

Užtrauktukas dizainas

Visas zip dizainas suteikia puikias apsaugos vaistų pirmosios pagalbos krepšys.

Didelių pajėgumų ir aiški struktūra

Viduje sveikatos saugojimo krepšys su atskirta kišenės, kad turinys organizuoja ir tvarkingai, patogu laikyti įvairius daiktus trimly, leidžia greitai ir tiksliai gauti tai, ko norite laiką.

Naujas atvykimas

Naujas atvykimo, Parduotuvė, visi produktai yra originali, prašome būti tikri, kad pirkti.

Atimti mūsų produktus, palikti penkių žvaigždučių pagirti

Mes įsipareigojame jums pasiūlyti geriausias produktų ir paslaugų.Jūs turite visas pasaulis rinktis, dėkoju už pasirinkę mus!Atminkite, kad palikti savo teigiamą atsiliepimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<