2G 3G 4G Mobiliojo ryšio Signalo Stiprintuvas 700/900/1800/2100/2600MHz Mobilųjį Telefoną Signalo Kartotuvų Stiprintuvo LTE Kartotuvas už RV/CAR/Valtis Naudoti

2G 3G 4G Mobiliojo ryšio Signalo Stiprintuvas 700/900/1800/2100/2600MHz Mobilųjį Telefoną Signalo Kartotuvų Stiprintuvo LTE Kartotuvas už RV/CAR/Valtis Naudoti

w132044

Nauja

Yra sandėlyje

€253.30 €225.44
Vnt.

Žymos: karavanas rv, prietaisas pradėti, zonų gsm signalo stiprintuvas, att telefonai, att 4g stiprintuvas, plačiau korinio, komplektas automobilinis stiprintuvas, lipotech gsm stiprintuvas, dangtelis valtis, mobil telefono.

1. Šis 45 dB automobilinis stiprintuvas veikia 700/900/1800/2100/2600MHz Juosta 28/8/3/1/7. tai tinka daugeliui Europos šalių, 0-1 bar ne signalas gali būti tinkamas naudoti jį.

Tai geriausia naudoti šios programos:

1. Automobilis

2. Sunkvežimis/RV/Valtis

2G 3G 4G LTE Mobiliojo Telefono Stiprintuvas 4G 700 900 1800 2100 2600mhz Signalo Kartotuvų Korinio mobiliojo Telefono Stiprintuvas GSM, DCS Automobilių RV

Padidinti Jūsų Barai

Phonetone Automobilio/RV/Valtis mobilųjį telefoną signalo stiprintuvas padidina balso, teksto ir 2G 3G 4G LTE tinklo signalo stiprumas daugelį europos vežėjas, įskaitant Beeline,MegaFon", MTS (Mobile TeleSystems), "Tele2", Yota,Bouygues,Apelsinų...

Automobilių Omni/magnetas sumažina nukrito & praleistus skambučius ir didina signalo keliems vartotojams vienu metu, apimantis 1 - 2 automobilius iki 1000 kvadratinių metrų.

Galingas Aprėptis

Automobilių Omni/magnetas padidina signalo stiprumą kelis si multaneous vartotojų 1 - 2 automobiliai, iki 1000 kvadratinių metrų.Aiškiai ir Nuosekliai Signalo

Automobilių didina balso, teksto ir 4G LTE duomenų for all Europe ląstelių vežėjų, įskaitant Beeline, MegaFon, "Tele2", Yota,Bouygues,Apelsinų...Sumažinti Nukrito & Praleistų Skambučių

Automobilinis stiprintuvas rinkiniai sumažinti nukrito & praleistus skambučius ir išplėsti baterija kelis korinio ryšio prietaisų.

Ypatybė:

1) Miego Režimas: Kai vartotojas į skambučius, prietaisas veikia Miego režimu, kad būtų pasiektas tikslas-energijos taupymas.

2)Automatinis stiprinimo reguliavimas : Kai priimamojo išėjimo signalas yra per stiprus arba savarankiškai oscillated, stiprintuvas gali automatiškai sumažinti pelną ir sumažinti trukdžių signalo.

4)Automatinio Maitinimo išjungimo : Kai savarankiškai virpesių atsitinka ir ryšio slopinimo vertė pasiekia 20dB, kad MCU siunčia nurodymą ir išjungimo PA.

5)MGC (Rankinis Įgyti Kontrolę): siekiant įdiegti stiprintuvas patogiai, visų dažnių juosta stiprintuvas turi Įgyti slopinimas koregavimo funkcija, reguliavimo sritį 0-20dB.

Jūs galite pasukti Rankiniu Įgyti Valdymo Rankenėlę į IŠJUNGIMO būsenos ir išjungti atitinkamą dažnių juostoje.

6) ALK. (Automatinė Lygio Kontrolė): Automatiškai reguliuoti išėjimo pelnas žemyn optimalus skaičius, o išėjimo pelnas yra didesnis už optimalų veikėjas ALC grandinės, tai gali labai optimizuoti telefono ir duomenų perdavimo kokybę.

Lauko Antena

Omni-directional antenos fiksuoja korinio ryšio tinklo signalo iš visų pusių.Apima stulpų ir sienų montavimo aparatūros.Prisijungia prie stiprintuvas su RG-58 koaksialinis kabelis (50 pėdų įtraukta į rinkinį).

Namo Stiprintuvas

Patalpų dvikryptis stiprintuvas padidina ląstelių signalo gavo ir išsiuntė atgal į mobiliojo ryšio bokšto.Varomas standartinės KINTAMOSIOS srovės elektros energijos tiekimo.

Kambarinė Antena

Plakti antena (nekryptinis) rebroadcasts padidino mobiliojo ryšio signalo, kad skirtingų mobiliųjų prietaisų.Antenos prisijungia tiesiogiai prie stiprintuvas.

Kodėl Jūs Norite ją?

Pakuotė:

1*45dB Automobilių Naudojimo Kartotuvų

1*3dBi Pelnas Už Magnetinio Sumontuoti Anteną

1*3dBi Įgyti Viduje Pleistras Sumontuoti Anteną

1*Cigarečių Degiklio Adapterio

1*Velcro Tvirtinimo

1*Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

ĮSPĖJIMAS:

Patikrinkite savo mobilųjį telefoną dažnio prieš perkant

Startinio gali tik sustiprina signalą, jis negali sukurti signalą.Jei nėra už signalas, booster nebus darbą už jus.Prašome įsitikinti, kad jūs galite skambinti sėkmingai už savo automobilį.

Startinio gali dirbti tik su mobiliųjų telefonų, kuris turi tą patį dažnių juosta kaip stiprintuvas.Prašome patikrinti, kurie juosta jūsų mobilusis telefonas, visų pirma, žemiau metodus:

"IPhone":

Surinkite *3001#12345#*, tada spauskite Skambinimo mygtuką

Spustelėkite "Tarnauja Ląstelių Info"

Patikrinimo Dažnis Band "Rodiklis";

Už "Android" telefonas:

Atsisiųsti ir įdiegti programą: LTE Atradimas, bakstelėkite "SIGNALAI" ir patikrinkite, ar juostos skaičius.

Jei ji rodo Grupė 28/8/3/1/7 , prašome pasirinkti šį stiprintuvas.Jei bandymo rezultatai yra kitų skaičių, prašome pasirinkti kitą stiprintuvas pagal savo juosta.

Apie mus:

Susisiekite su mumis:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai