Mike Shinoda / Potrauminio (2LP)

Mike Shinoda / Potrauminio (2LP)

w131772

Nauja

Yra sandėlyje

€18.39
Vnt.

Žymos: linkin park palaidinukė, Marškinėliai, į viršų, Rusija, mickey mouse marškinėliai, VYRAI, assassin creed, 5xl, winx, alaus marškinėliai.

"Potrauminio" yra 2018 solo albumo vokalistas Linkin Park, dvigubo vinilo į gatefold.

Mike buvo sunku praradus Chester Bennington.Jis kelis mėnesius praleido visiškai vienas namuose Los Andžele, kur jis rašė daug, registruojami ir dažytos.Sausio išleisti mini albumą "potrauminio", kurią sudaro trys stiprios paslėptas takelius, ir kartu vizualiai, kad pats dailininkas pakilo ir sumontuoti.Rezultatas buvo puikus, albumas gavo mastu iš klausytojų ir daug teigiamų atsiliepimų.Nepaisant pavadinimo, albumas yra ne tik apie sielvarto.Pucia nuostolių tapo atspirties taškas, puikus įkvėpimo spaudai. "Tai kelionė nuo pasaulio tamsos ir pucia, tai yra iš jo, o ne atvirkščiai,"-menininkas sako.Tiesą sakant, šis albumas yra apie gijimą.Dainos pasirodė labai sąžiningas ir nuoširdus, todėl labai arti klausytojo. "Tikiuosi, kad tie, kurie yra patyrę kažką panašaus dabar jaučiasi mažiau vieniši, ir tiems, kurie nėra dėkingas už tai likimas", - sako Vytas.

Mike Shinoda-dainų autorius, atlikėjas, prodiuseris, kompozitorius, profesionalaus menininko diplomą Britų Akademijos ir Humanitarinių mokslų Daktaras.Jis yra žinomas visų pirma kaip antras vokalistas ir įkūrėjas, legendinis roko grupė Linkin Park, piggy bank, kurio "Grammy" Apdovanojimų, daugiau nei 55 mln. albumų, parduotų visame pasaulyje, 5,5 mlrd. peržiūrų "YouTube", skirta kariuomenės gerbėjų ir Rank Group, gavo daugiausiai mėgsta on Facebook.Pirmasis albumas "Hybrid Theory" buvo debiutinis įrašas 21 amžiuje, turime Diamond statusą ir išplito daugiau kaip 10 mln. tiražu, tik JAV.Linkin Park renka užbaigti stadionų visame pasaulyje ir nuolat gauna įvairių apdovanojimų.Savo sąskaitoje 2 "Grammy" Apdovanojimus, 5 Amerikos Muzikos Apdovanojimai, 4 MTV VMA apdovanojimai, 10 MTV Europos Muzikos Apdovanojimus, 3 "World Music Awards" ir "Rock metų Albumas" iHeartRadio Music Awards 2018 savo septintąjį studijinį albumą "vienas Daugiau Šviesos".2005 m. Shinoda pradėjo pirmąjį savo solo projektą " Fort Minor ir išleido albumą "Rising Tied", labai palankiai įvertino ir kritikai.Kai 'd You Go albumas vieno pasiekė 4 linijų Billboard Hot 100 diagramos ir surinko apie 10 milijonų peržiūrų "youTube".

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<