COSCELIA 36W UV LED Nagų Šviesos Džiovintuvas Nagų lako scenografija Nagų Rinkinys Nagų Gręžimo Akrilo Rinkinys Nagų Dailės Įrankių Rinkinys

COSCELIA 36W UV LED Nagų Šviesos Džiovintuvas Nagų lako scenografija Nagų Rinkinys Nagų Gręžimo Akrilo Rinkinys Nagų Dailės Įrankių Rinkinys

w131438

Nauja

Yra sandėlyje

€21.59
Vnt.

Žymos: akrilo kilimėliai rinkinys, coscelia rinkinys, gelis nagų lako rinkinį, folija nagų gręžimo, uv 36w lapm, coscelia gelis, tiglis, sidabro, Akrilo, rinkiniai manikiūro įrankiai, nagų lako de.

Mes atsiųsime jums produktą, per 48 valandas.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską spręsti už jį.

Specifikacija:

Gamintojas: COSCELIA Tipas: Mirkymas-off Gel Polish Tūris: 8 ml Išgydyti: UV/LED Lempos

Ypatybė:

100% Naujas mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės.Tinka kreiptis dėl UV gelio nagai, akrilo nagai ir natūralius nagus ir pan.Padėti stiprinti savo nagus, kurių patvarus, blizgus

Komplektą Sudaro:

Taip, kaip parodyta paveikslėlyje

Profesionalus Naudojimas:

1 žingsnis. Valyti Nagus tada įrašą nagų paviršiaus, kaip įprastas nagų dailės procese.2 žingsnis. Visiškai suplakti iki lenkijos, tai gali padaryti lenkijos spalva subalansuota. (Svarbu) 3 Žingsnis. Taikyti Base coat pirmas, kuris gali padaryti lenkijos ilgesnės, išgydyti, su UV gelio lempa arba LED nagų lempa. (Būtina) 4 Žingsnis. Taikyti pirmojo sluoksnio spalvų uv gelis tiesiogiai, išgydyti, su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių.5 žingsnis. Taikyti antrą sluoksnį gelio spalva, ir tada iš karto išgydyti su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių.6 žingsnis. Kailis be nuvalykite topcoat, išgydyti UV lempa arba LED lempos.

Pašalinti:

-1. Atsipalaiduokite nuo nagai į akrilo valiklis apie 5 minutes. -2. Rip žemyn visą gabalas nagų emalio švelniai ant kiekvieno nago.

Šiltas Priminimas:

1. Išvengti visų oda.Jei paraudimas ar kitų požymių nepageidaujamos reakcijos atsiranda, nutraukite iš karto. 2. Laikyti sandariai uždarytas.Laikykitės atokiau nuo saulės spindulių.Saugoti nuo children3 3.Kai galingumo lempa yra gana mažas, prašome pratęsti kepimo laiką pratęsti nagų ilgalaikis laikas.

Naudojimo Veiksmas:

Pašalinti Veiksmas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai