Nerūdijančio Plieno laistytuvas su Ilgai Piltuvėlio Modernaus Stiliaus Laistymo Banką, Lauko ir vidaus Laistymo Įranga, Sodo Veja.

Nerūdijančio Plieno laistytuvas su Ilgai Piltuvėlio Modernaus Stiliaus Laistymo Banką, Lauko ir vidaus Laistymo Įranga, Sodo Veja.

w131270

Nauja

Yra sandėlyje

€19.67 €15.34
Vnt.

Žymos: gali, dirbtinė veja., sodo vandens, laistytuvas gėlės su ilgai piltuvėlio, augalų įranga, frog pond, sodai puodai, puodas nerūdijančio, sodo namas, patalpų augalų lentynos.

Nerūdijančio Plieno laistytuvas su Ilgai Piltuvėlio Modernaus Stiliaus Laistymo Puodą,53oz/1.5 L Nerūdijančio Plieno laistytuvas su Ilgai Piltuvėlio Modernaus Stiliaus Laistymo Banką, Lauko ir vidaus Laistymo Įranga, Sodo Nerūdijančio Plieno laistytuvas su Ilgai Piltuvėlio Modernaus Stiliaus Laistymo Banką, Lauko ir vidaus Laistymo Įranga, Sodo Vejos Priežiūrą, 53oz/1,5 L,juoda 100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: Pagaminti iš kieto nerūdijančio plieno konstrukcija Talpa: (53oz/1,5 L), Dugno Skersmuo: 10.2 cm/4inch, Aukštis: 21cm/8.3 colių Ilgio postringauti, padėti jums laistymo vazoninių augalų ar pakabinta kambarines gėles laistytuvo skirtas vidaus ir lauko naudojimui Tinkamas laistyti visų rūšių augalų, ypač sultingi augalai, techniniai duomenys: Medžiaga: nerūdijančio plieno Talpa: (53oz/1,5 L), Dugno Skersmuo: 10.2 cm/4inch, Aukštis: 21cm/8.3 colių Spalvotas:Bronza/juoda/aukso Pakuotėje: 1x Laistyti Galima Pastebėti: 1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiekskiriasi nuo dydžio aukščiau.. 2.Ne RetailPackage. 3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.Nerūdijančio Plieno laistytuvas su Ilgai Piltuvėlio Modernaus Stiliaus Laistymo Banką, Lauko ir vidaus Laistymo Įranga, Sodo Vejos Priežiūrą, 53oz/1,5 L,juoda

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai