Jei duosi Kiaulių Blynas Laura Joffe Numeroff Švietimo anglų Paveikslėlį Mokymosi Kortelę Istorija Knyga, Kūdikiams, Vaikams, Vaikų Dovanų

Jei duosi Kiaulių Blynas Laura Joffe Numeroff Švietimo anglų Paveikslėlį Mokymosi Kortelę Istorija Knyga, Kūdikiams, Vaikams, Vaikų Dovanų

w131202

Nauja

Yra sandėlyje

€7.08 €6.73
Vnt.

Žymos: anglų kalba meilė, anglų korano knygos, blynai "pancake" tipo maker, knygos anglų kalba, laura palmer, drrsses vaikai, kūdikių kortelės mokymosi, lietuvių, laura mercier prarasti nustatymas milteliai, paveikslėlio istorija knyga.

Jei duosi kiaulių blynas, jis nori, kai sirupas eiti su juo.Jums bus suteikti savo kai kurių savo mėgstamų klevų sirupas, ir ji tikriausiai gauti visus lipni, todėl ji norėsite išsimaudyti.Ji jums užduoti kai burbuliukai.Kai jūs suteikiate savo burbulus...

Skaitytojai bus malonumas istorija accomodating mažai mergina, kurie bando suspėti su kaprizų užimtas mažai kiaulių.

Gerbėjai, Jei Jūs Suteikiate Pelės Slapukas patiks šis puikus papildymas serijos.Puiki dovana jauniesiems skaitytojams, kurie norėtų krizenimas.

Mano Tėtis ir Mano Mama ANTHONY BROWNE anglų Knygelių Vaikams Žaislus, Mokymosi Švietimo Vaikai Kortelės Knygos

Autorius Įžanga:

Anthony Browne autorius-illustrator prizą laimėjo geriausias pardavėjas Gorila.Jis laimėjo Kate Greenaway Medalis, į Kurt Maschler Apdovanojimą ir buvo laimėtojas 2000 Hanso christiano Anderseno Apdovanojimas.

Mano Tėtis & Mano Mama Anthony Browne

Trumpas Įvadas 1. Mano Mama

Ji graži, mano mama.

Mano mama fantastinis virėjas, ir puikus žonglieriumi.

Ji-puikus dailininkas, ir stipriausia moteris pasaulyje!

Ji tikrai graži, mano mama.

2. Mano Tėtis

Jam viskas gerai, mano tėtis.

Jis stiprus kaip gorila

ir toks laimingas, kaip begemoto.

Jis puikus šokėjas,

puikus dainininkas,

jis fantstic futbolo

ir jis priverčia mane juoktis.Daug.

Bet tai dar ne viskas puiku, kad apie mano tėtį.

Patikimas Rekomenduoju

"Anthony Browne yra viena talentingiausių menininkų, dirbančių vaikų knygų šiandien". - Tėvai žurnalas

"Iliustracijos yra įspūdingos ir įkvepiančios.Leidžia jums malonu būti mama." - Angels & Ežių

"Genius." - Globėjas

"Nuotraukos yra nepaprastas ir įsimintinas ir švęsti tėtis taip, keletą knygų padaryti." Nepriklausomas

Produkto Informacija: Autorius: Anthony Browne

Skaitymo Lygį: 4-6 metų amžiaus ir iki

Kalba: Lietuvių

Gaminio Matmenys: 12.5 x 1,7 x 15.3 cm/vnt

Prekės Svoris: 222 g/vnt.

Pakuotė: vienas egzempliorius Mano Tėtis/viena kopija Mano Mama.

Vidinis Puslapis Rodyti

Viršelio Dizainas

Priekiniai

Atgal

Eric Carle ir Tomie dePaola: Autorius, Vienas ant vieno

Eric Carle yra kūrėjas, autorius ir iliustratorius Labai Alkanas Caterpillar ir daug kitų knygas vaikams.Tomie dePaola yra autorius ir iliustratorius iš Strega Nona: Jos Istorija ir daugybė kitų knygų.Jie neseniai turėjo pokalbį apie savo karjerą, kaip grafiniai knygų autoriai.

Tomie dePaola: Kai man buvo vos ketveri, aš paskelbiau, kad mano šeima visų pirma ir pasaulyje

bendrieji kad aš buvau ketinate tapti menininku, ir rašyti istorijas, o piešti knygų.Aš niekada siūbavo

nuo ankstyvo deklaracija.Aš visada buvo įdomu žinoti, kas įkvėpė tave tapti kūrėjas ir

iliustratorius iš knygelių?

Eric Carle: Mano karjerą pradėjo kaip grafikos dizaineris ir daugelį metų dirbo kaip meno direktorius reklamos agentūroje, niujorke.Vidurio 1960 Sąskaitą Martin, Jr.pamačiau skelbimą, raudona omarų, kad aš turėjo suprojektuoti ir paprašė manęs parodyti savo Rudasis Lokys, Rudasis Lokys, Ką Tu matai?Na, man buvo padegtas!Man buvo taip įkvėptas šios knygos, ir galimybė parodyti tai pakeitė mano gyvenimą.Po to aš pradėjau kurti savo knygas, tiek žodžiais ir nuotraukomis, ir tikrai tai buvo tada, kad aš jau rado savo tikrąją žinoma, gyvenime.

Dabar, aš turiu jums klausimą, Tomie.Kaip apibūdintumėte savo meninį stilių, ir jis keitėsi?

Tomie dePaola: Mano iliustracijos stilius yra stipriai įtakoja liaudies meno--stipri, paprastų formų, drąsių linijų, spalvų, spalvos, spalvų ir apgaulingas paprastumas.Mano stilius pradėjo kurti anksti meno mokykloje, ir per metus, ji hasn ' t pasikeitė labai daug, bet jis rafinuotas pati.Kaip jūs apibūdintumėte jūs?

Eric Carle: Mano tikslas su mano darbo tikslas yra supaprastinti ir tobulinti, logiškai ir harmoninga.Man patinka naudoti paprastų formų, ryškių spalvų ir daug baltos vietos.Aš rašau, kad vaikui viduje mane.Kad visada, kai aš pradėti.

Tomie dePaola: aš, taip pat.Tik auditorijai I nepamiršti, kad ketverių metų į mane.Žmonės kartais paklausti manęs, ką patarimus, aš norėčiau suteikti jauniems menininkams.Aš visada manau, nuostabų patarimą gavau iš mano twin pusbroliai, kai jie buvo meno mokyklos vėlai " 30s.Jie man pasakė: "Praktika, praktika, praktika ir nereikia kopijuoti."

Eric Carle: aš dažnai pasakyti žmonėms apie keturių magija raidės: TAI PADARYTI.Aš noriu būti vilčių, bet galiu pasiūlyti tik pavyzdys iš mano asmeninės patirties, kuri yra tik vienas metodas.Yra daug puikių menininkų sužinoti apie tai, kas yra svarbu.Bet jums reikia naudoti savo vaizduotę.Jūs turite tiesiog tai padaryti.

Tomie dePaola: Kaip jaučiatės žinodamas, kad kopija Labai Alkanas Caterpillar yra parduodamas kas 30 sekundžių, kažkur pasaulyje?

Eric Carle: sunku man, gal ir kitiems, suvokti šią sąvoką.Bet aš esu tikrai didelė garbė, kad mano istorija labai patiko tiek daug ir kad dabar jis yra dalijamasi pagal karta tėvai, kurie užaugo su mano knyga.Kaip apie jūsų Strega Nona .Ji yra viena iš populiariausių simbolių.Ar galite papasakoti, kaip ji atėjo būti?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai