Medinis Paveikslas Žadintuvas Pažinimo Skaitmeninės Formos Žaislas Virvelę Threading Blokai Multi-funkcija Asamblėjos Žaislas

Medinis Paveikslas Žadintuvas Pažinimo Skaitmeninės Formos Žaislas Virvelę Threading Blokai Multi-funkcija Asamblėjos Žaislas

w1310

Nauja

Yra sandėlyje

€6.00 €5.10
Vnt.

Žymos: blokuoti statyti, daug sriegis, granulių blokuoti, mergina virvelės, siūti sriegis, sidabro blokai, sk gija, blokuoti mūrinis, blokuoti lego, virvelę žiūrėti.

Kulka Taškų:

1、Skatinti pažinimo sugebėjimas: Baby kūrimo bloką zawalcowany laikrodžio formos žaislas, daugiafunkcinis skaitmeninis laikrodis dizaino, gali padėti kūdikių žinoti, forma, spalva, skaičius, ir taip pat būti žaidžiamas kaip rutuliukų!

2、Vertus lankstumo pratimai: padangos Briaunos dizainas, ir suvokti blokai gali padėti kūdikių mankšta rankų lankstumą.

3、Unikalus dizainas: Paprasta grafika ir įvairių spalvų dizainas gali pagerinti vaiko pažintinių gebėjimų spalvos ir formos, kad kūdikis galėtų mokytis, o žaisti.

4、Hands-on ir mąstymą, gebėjimą skatinti: Kūdikis gali laisvai rungtynių skaičius, ir žaisti kūrimo bloką atitikimo žaidimas gali naudotis kūdikio rankų judesių koordinavimą galimybes ir loginį mąstymą, gebėjimą!

5、Daugiafunkcinis pav laikrodis: Mama ir tėtis gali mokyti kūdikių atpažinti laiko, ugdyti laiko koncepciją, ir skatinti steigti sąvoka skaitmeninė laiko.

Tai yra laikrodžio formos figūra pažinimo medinis pastatas briketų ir granulių dizaino virvelės žaislas, skirtas kūdikių ir maži vaikai žino savo spalva, forma ir duomenys ir pagerina jų pažintinių gebėjimų ir " hands-on, loginio mąstymo sugebėjimus ir taip pat augina savo sąvokas laiko.

Parametrai:

Produkto pavadinimas: zawalcowany laikrodis

Taikoma amžius: nuo 12 mėnesių

Pagrindinė medžiaga: aukštos kokybės medienos

Gaminio dydis: apie 18*18*2.5 cm/7.09*7.09*0.98 į

Produkto savybės: ekologiškas vandens dažų, lygaus paviršiaus, ir aukštos kokybės medienos

Paskirtis: multifunkcinis skaitmeninis laikrodis, blokų zawalcowany žaislas, gali padėti kūdikių pripažinti, formos, spalvų, skaičių, ir pagerinti vaiko pažintinių gebėjimų ir logiška galimybė

Aprašymas:

1.Kūdikių kūrimo bloką zawalcowany laikrodžio formos žaislas, daugiafunkcinis skaitmeninis laikrodis dizaino, gali padėti kūdikių žinoti, forma, spalva, skaičius, ir taip pat būti žaidžiamas kaip rutuliukų!

2.Padangos briaunos dizainas, ir suvokti blokai gali padėti kūdikių mankšta rankų lankstumą.

3.Paprasta grafika ir įvairių spalvų dizainas gali pagerinti vaiko pažintinių gebėjimų spalvos ir formos, kad kūdikis galėtų mokytis, o žaisti.

4.Kūdikis gali laisvai rungtynių skaičius, ir žaisti kūrimo bloką atitikimo žaidimas gali naudotis kūdikio rankų judesių koordinavimą galimybes ir loginį mąstymą, gebėjimą!

5.Mama ir tėtis gali mokyti kūdikių atpažinti laiko, ugdyti laiko koncepciją, ir skatinti steigti sąvoka skaitmeninė laiko.

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pirkėjo naujienas pirmą kartą, mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai