Keyecu 10 Vienetų Pusėje 1 Mygtuką Dešinėje Ašmenimis Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Atveju, Korpuso Dangtelis, skirtas "Toyota"

Keyecu 10 Vienetų Pusėje 1 Mygtuką Dešinėje Ašmenimis Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Atveju, Korpuso Dangtelis, skirtas "Toyota"

w130666

Nauja

Yra sandėlyje

€18.37 €13.05
Vnt.

Žymos: klavišą "toyota", klavišą "toyota", pagrindiniai toy47, bmw fem raktas, klavišą "shell " toyota", tuščias klavišą "toyota", toy47 "toyota", ašmenys toy47, apversti klavišą "toyota", fcc id.

Keyecu 10 Vnt/daug Pusės 1 Mygtuką Dešinėje Ašmenimis Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Atveju, Korpuso Dangtelis, skirtas "Toyota"

Ypatybė:

1. Ji yra s ide 1 Mygtuką klavišą " Shell, turinčių teisę ašmenimis

2. Tai yra tik Pagrindiniai Padengti shell, NĖRA vidaus (remote/electronics/atsakiklis žetonų) viduje.

3. Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti remote shell, ar labai už papildomą nuotolinį(elektroninio skydelio nėra įtrauktas,Jūs turite įsigyti papildomą ir programa jį spynų arba platintoju).

4.Tik atsižvelgti į vidaus kolegija elektronikos ir baterijos nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell, tada esate pasiruošęs!Ten ne programavimo reikia.Jei norite, kad papildomas nuotolinio valdymo pultą,jūs turite pirkti kitą grupę ir programa jį spynų/pardavėją.

5. Prašome būti tikri, kad tai tinkamas raktas jūsų transporto priemonės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai