Gligle 360 laipsnių sukimosi Atveju padengti Huawei MediaPad T5 10 atveju shell 1Set/daug+ekrano plėvelė+touch pen Nemokamas pristatymas

Gligle 360 laipsnių sukimosi Atveju padengti Huawei MediaPad T5 10 atveju shell 1Set/daug+ekrano plėvelė+touch pen Nemokamas pristatymas

w1301

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €7.17
Vnt.

Žymos: mediapad pen t5, huawei mediapad pen t5, stylus touch pen samsung tab, aceirst stylus, huawei mediapad t5 tablet, tinklelis atveju daug, s pen " samsung galaxy tab s6 lite, po, "huawei" planšetinis pakeitimo jutiklinis ekranas, pop atveju daug.

Gligle 2018 m. išleistas Naujas 360 laipsnių sukimosi stovėti oda atveju padengti Huawei MediaPad T5 10 tablečių apvalkalas Nemokamas pristatymas

360 sukimosi Stovėti odinis magnetas padengti

Medžiaga: Aukščiausios rūšies PU Oda +KOMPIUTERIO Korpuso

Mutis Kampo sukimas stovėti atveju susitikti akis

Visi produktai yra QA QC patikrintas prieš pristatymas

Ausinių & Duomenis uosto rezervuota

MOQ:30 gabalas

Pristatymo laikas: 2-5days

Pakuotė: opp krepšys

Pakavimo Sąrašas:

Case1pc+ekrano film1pc+toupen1pc

Mokėjimo sąlygos

Sąlyginio DEPONAVIMO sąskaitos, kreditinės kortelės, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union")..

Apie Laivybos

Mes laivas kiekvieno užsakymo 48 valandų, kai mes gavome mokėjimo verifed dėl www.poligon-1.lt.

Mes užpildykite Sekimo numerį, kitą dieną po išsiuntimo, nes mes turime savo ekspeditorius, ne laivas per DHL arba UPS tiesiogiai.

Prašome užpildyti teisė pašto kodas rungtynės adresas laivą ir adresato vardas ir pavardė, telefono numeris,tai yra labai svarbu", kuri susijusi su, jei jūs galite gauti užsakymo.jei jūs turite pakeisti savo adresą, prašome rember ją keisti, ar mes laivo į abejotinų adresą.ir įsitikinkite, kad telefono numeris yra prieinama taip, kad galėtume susisiekti su jumis, kai būtina.

Susisiekite su mumis

Apie spalvų produkto :

jei norite maišyti spalvų už vieną užsakymą, prašome susisiekti su mumis arba palikite mums messege,ar mes išsiūsime balck kaip numatytąjį.

Apie atsiliepimą:

Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad kiekvienas klientas būtų 100% PATENKINTAS, Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, PRAŠOME, PRAŠOME, PRAŠOME susisiekti su mumis prieš paliekant bet neutralią / neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Jeigu esate patenkinti produkto ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai