41Pcs/Set Virpesių s Priedai Multitool Galios Įrankis Bitų Testere rankinis Pjūklas Testereler

41Pcs/Set Virpesių s Priedai Multitool Galios Įrankis Bitų Testere rankinis Pjūklas Testereler

w129766

Nauja

Yra sandėlyje

€24.01 €16.09
Vnt.

Žymos: gyokucho japonijos traukti, sodo pjūklas, bandsaw malūnas, 4x6 cm, matė, ašmenys multitool, japonijos pamatė, medienos, ašmenys metalo pjūklas, electr pamačiau, susidoroti pamačiau.

41Pcs/Set Virpesių Pjūklų Priedai Multitool Galios Įrankis Bitų Testere rankinis Pjūklas Testereler

Aprašymas:

Forma sukurta leidžia tie peiliukai lengvai pasinerti gabalai į medžiagą, bet vietoje be žalingų priešingos sienos ar paviršių.Jis leidžia vartotojams, kad tilptų įvairių virpesių priedai, sukurta su " universal tinka naudoti ant daugelio pagrindinių markių, vibraciniai įrankiai.

Savybės: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos , aukštos kietumas ir ilgą tarnavimo laiką.Specialiai sukonstruotas montavimo gali tiesiogiai tinka daugelio tipų greitai pakeisti daugiafunkcinis elektros įrankiuose.Namų tobulinimo programas, pvz., pjaunant iš marmuro ir betono sąnarių.Jauskitės laisvai naudotis jais bet kuriuo iš jūsų namų tobulinimo ar profesinės projektą, ateina su puikių rezultatų.Taip pat puikiai tinka pašalinti skiedinio teisę į atokiausius kampelius.

Techniniai duomenys:

1pc butas peilis krašto grandiklis, geriausiai pjovimo: kilimų, odos, linoleumo, kartono pjaustymo arba pašalinti silikono, sandarinimo ir klijavimo.

1pc flush supjaustyti peiliu krašto grandiklis, geriausiai pjovimo: kilimų, odos, linoleumo, kartono pjaustymo arba pašalinti silikono, sandarinimo ir klijavimo.Naudokite šią flush supjaustyti grandiklis su nukapoti klijai, sandarinimo, silikono arba bet kurių kitų medžiagų, sukurti nuo pageidaujamo darbo paviršiaus.

1pc 32mm(1-1/4") E-cut standartas pjauti, geriausiai pjovimo: mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

1pc 32mm(1-1/4")tikslumo pjauti, geriausiai pjovimo: greitas pjovimo minkštas miškai, mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Šis peilis turi didelį pjovimo greitį ir tikslumą dėl dvigubo eilės dantų.

1pc 32mm(1-1/4") Bi-metalo pjauti, geriausiai pjovimo: lapuočių, spygliuočių ir visų kitų medienos medžiagų, net su nagais.Taip pat labai tinka plastiko ir gipso.Bi-metalo dantis, ofsetinės, didelis pjovimo greitis.Labai patvarus ir tvirtas.

1pc 10 mm(3/8") E-cut standartas pjauti, geriausiai pjovimo: mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

1pc 88mm(3-1/2") pylimas, segmentuoti pjauti, geriausiai pjovimo: hin metalų, vinys, varžtai, medžio, plastmasės, gipso, stiklo pluošto, sluoksniuotosioms medžiagoms gaminti.Tai diskinio pjūklo ašmenys yra puikus medienos pjovimo.

1pc 20mm(3/4") E-cut standartas pjauti, geriausiai pjovimo: mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

1pc 64mm(2-1/2") pylimas, supjaustyti karbido ašmenys, geriausiai pjovimo: plytelių skiedinio, skiedinio, betono, atsparios klijai, keramikos ir porceliano plytelės cut-out.Dizainas(plokščiojo šono) tai leidžia cutter visiškai dirbti visą kelią į kampus, be žalingų priešingos sienos ar paviršių.

1pc flush supjaustyti trikampio karbido dildė, geriausiai pjovimo: skiedinys, plonas nustatyti skiedinio, atsparios klijai, betono ir mūro paviršiai.

1pc 45mm(1-3/4") E-cut standartas pjauti, geriausiai pjovimo: mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

1pc 82mm(3-1/4") trikampio formos šlifavimo padas, geriausiai pjovimo: obs reikalaujama, kablys ir kilpa švitriniu popieriumi.Unikalus dizainas šio trikampio formos mygtukai leidžia jums padaryti multi-įrankis šlifavimo su šiuo standartinio dydžio priedą trinkelėmis.

1pc 65 mm(2-5/8") E-cut standartas pjauti, geriausiai pjovimo: mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

25pcs 82mm(3-1/4") šlifavimo lakštai(60#, 80#, 120#, 180#, 240#), geriausiai pjovimo: paviršiaus apdailos darbai.Šlifavimo lakštai yra specialiai suprojektuoti daugiafunkcį rankiniai įrankiai su šlifavimo padas priedą.

1pc 10 mm(3/8") SS mini supjaustyti pjauti, geriausiai pjovimo: mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

1pc 20mm(3/4") SS mini supjaustyti pjauti, geriausiai pjovimo: mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

1pc 32mm(1-1/4") SS mini supjaustyti pjauti, geriausiai pjovimo mediena, laminatai, minkštesnė, plastmasės, gipso, stiklo pluošto.Galima lengvai pasinerti gabalai į medžiagą bet kurioje vietoje.

Svoris: 395g(vidut.)

Komplektą Sudaro:

1 Set x pjauti Priedai

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-2mm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai