Automatinis GRILIS, Grilis Su Varikliu Rotisserie Nustatyti Elektros Skrudinti Vištienos Stalo, Lauko Kempingas Iškylą maisto Gaminimo Įrankis

Automatinis GRILIS, Grilis Su Varikliu Rotisserie Nustatyti Elektros Skrudinti Vištienos Stalo, Lauko Kempingas Iškylą maisto Gaminimo Įrankis

w129667

Nauja

Yra sandėlyje

€47.28 €40.19
Vnt.

Žymos: barbecu grilis, raundas smokehouse, skustukas nerūdijančio, grilis variklis, kebabas įranga, barbecu variklis, barbecu, kamado, ilgai bbq įrankių, vyrai iškylą.

Savybės:

1.Kelių priežasčių: universalus automatinis grilis grilis nustatyti yra paprastas būdas virėjas didelis grilis, kalakutiena ir vištiena.

2. Galingas Variklis: deluxe motorinės funkcijos on/off jungiklis ir automatinio reverso funkcija.Mėsos šakutės yra estetinės ir praktinės.

3.Lengvai Set-up: patvarus vientiso plieno dviguba post paramos sistema leidžia lengvai ir tvirtas set-up.Ir paprastas varžtas reguliuoja aukštis grotelės ir rotisserie.

4.Nerūdijantis Plienas: Kad rotisserie rinkinys priima premium nerūdijančio plieno, kuris yra anti-rust, atsparus korozijai ir ilgaamžiai.

5.Didelis Efektyvumas: elektros variklis turi puikų apkrova ir didelio efektyvumo.Ir rotisserie komplektą įeina 2 nerijos juostos, 2 mėsos šakutės nustatyti savo viščiukų, pusiausvyrą, vaistinėlė ir t.t., ir kit yra lengva nustatyti, su varžtais įtraukti.Vienas galas yra suprojektuoti, kad tilptų į variklį ir kitame gale yra rankena, pritvirtinta, ji tinka labiausiai GRILIS.Ir komplektas yra nešiojamas iškyloms, kempingas, kepsninės ar net stovykla gaisrų.

Specifikacijas(apie):

Dydis: Pakuotės dydis: 47.5*11.8*9.5 cm/18.70*4.65*3.74 tam, Dydį po įrengimas: 106*12*16cm/41.73*4.72*6.30 į

Medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS

Produkto standartus: 1*varikliu, 1*variklio laikiklis, 2*skrudinimo strypas, 2*kepimo šakutės, 4*tvirtinimo varžtas, 1*sukasi rankena, instrukcija *1

Variklio galia: 4W

Įtampa: JAV standartas - 110V, ES standartas - 220V

Pakavimo Sąrašas:

1 * Rotisserie Nustatyti su Varikliu

Pastabos:

1. Nes skirtumas tarp šviesos ir ekraną, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti paklaida 0,3-2 cm, nes rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai