Queen Sexy Mergina Imasi Pokerio Sienos Nuotrauka Lipdukai Grožio Salonas Plaukų Žaisti Kortelės, Lipdukai Mergaičių Kambarį, Namų Dekoro Plakatai

Queen Sexy Mergina Imasi Pokerio Sienos Nuotrauka Lipdukai Grožio Salonas Plaukų Žaisti Kortelės, Lipdukai Mergaičių Kambarį, Namų Dekoro Plakatai

w129333

Nauja

Yra sandėlyje

€14.30 €7.57
Vnt.

Žymos: plaukų salonas sienos, pokerio sienos, pokerio kambarys, pokerio tapetai, dekoro pokerio, pokerio plakatas, laikrodis pokerio, plaukų plakatas, plaukų salonas lipdukas, profesionalios veido, plaukų.

pradėti

Queen Sexy Mergina Imasi Pokerio Sienos Nuotrauka Lipdukai Grožio Salonas Plaukų Žaisti Kortelės, Lipdukai Mergaičių Kambarį, Namų Dekoro Plakatai

Mes rodyti tik vieną ar du pasta stilių.Sveiki atvykę į s kiškių savo nuotraukas su jav baigę klijuoti , h elp daugiau žmonių, papuošti savo namus.

Spalvos Juoda,balta,ruda,geltona,mėlyna ir pan.

Pastaba :Jei jums patinka kitos spalvos,prašome pasirinkti vieną iš mūsų SPALVŲ paletę ir palikti pranešimą papasakoti atitinkamą numerį.

Dydis : 60cmX51cm;70cmX60cm.Dydis nenustatytas,galite ją įdėti laisvai pagal savo poreikius.Įvairaus dydžio, turės kitokią kainą.Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Ypatybė :

1.Dydį ir spalvą mūsų sienos lipdukas gali būti pritaikytas.

2.Gali būti plačiai naudojamas namuose,biure ir bet kurioje vietoje norite.Be didelių pastangų ir išlaidų,galite papuošti savo namus

3."PASIDARYK pats" sienų lipdukai gali būti derinama laisvai,ugdyti gebėjimą nepriklausomą mąstymą ir vaizduotę.

4.Medžiagų, draugiškas aplinkai, netoksiška ir bekvapis,visiškai atitiktų aplinkos apsaugos standartus.Tegul vaikai auga sveiki ir laimingi.

5.Mados dizaino mėgautis didelį populiarumą tarp vartotojų ir namams, ir užsienyje, ir gali sukurti atpalaiduojančią atmosferą.

6.Ne, matavimo, ne pjovimo, tiesiog nulupkite ir klijuoti.

7.Šis lipdukas yra puiki dovana draugams ar šeimos nariams, kurie mėgsta puošti savo namus.Vaizduotės meno ir nebus pažeisti sienos!

Garantija ir Atsiliepimai

1. Ačiū už jūsų pasitikėjimą.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių aukštos pagirti.Bet tauriųjų komentarų apie savo produktus ir paslaugas bus labai dėkingi.

2 .Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, kai jūs jį gavo.Nereikia skubėti duoti neigiamų atsiliepimų.Tiesiog susisiekite su mumis, pirmą ir pranešti mums informaciją .Pažadame, kad išspręstų visas problemas, mūsų klientams, pirmą kartą.

3. Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus apie mūsų klientams per vieną darbo dieną.Jei turite kokių nors klausimų,tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Pristatymas

1.Prekės bus išsiųstos per 1~7 darbo dienos nuo apmokėjimo baigtas gavo.Prašome patikrinti, ar jūsų užsakymo informacija yra teisinga prieš mokėjimo, siekiant užtikrinti laiku.

2. Paprastai numatomas laivybos laikas yra 15~50 dienų.Laivybos laikas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Dėkojame už jūsų supratimą :)

Pasta Instrukcija

1.Galima klijuoti ant stiklo,nešiojamas,sienų,durų,tualeto sėdynės ir visi kiti lygaus paviršiaus jums patinka.

2.Prašome laikyti paviršius sausas,švarus ir lygus,tada įklijuokite sienos lipdukas.

3.Nereikia įklijuoti ant dėmės, riebios arba dulkėtose vietose.Siekiant užtikrinti, kad produktas yra patvarus ir gražus, prašome vengti sąlyčio su aukšta temperatūra.

Jeigu jūs ieškote unikalus sienos lipdukas, būsto pagerinimo, kad bus vienas iš geriausių pasirinkimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai