Durų sandariklių Komplektas Garsui nelaidžios Juostos Oras Išpardavimas Vėjo Triukšmo Mažinimas, Oro Projektą Juostelės Tesla Model 3 Priekinės Galinės

Durų sandariklių Komplektas Garsui nelaidžios Juostos Oras Išpardavimas Vėjo Triukšmo Mažinimas, Oro Projektą Juostelės Tesla Model 3 Priekinės Galinės

w129277

Nauja

Yra sandėlyje

€23.40 €16.85
Vnt.

Žymos: 3 modelis, renault trafic, modelis 3 tesla spoileris, triukšmo mažinimo tesla modelis 3, model3 tesla, guminis tarpiklis, garso izoliacija putų, durys skydas garso izoliacija, skoda octavia, mk4 r32.

Savybės:

- Visas durelių krašto ruoniai pritaikyti Tesla Modelis 3.

- Veiksmingai apsaugo nuo vėjo, apsaugo nuo vandens pratekėjimo ir mažesnis triukšmas už automobilio ribų.

- Lengva įdiegti ir didelio stiprumo klijai oro sandariklį.Lengvai sumontuoti įrankį. (ne sukibimą skatinanti reikalingas).

- Tai oras juostelės daro duris, sandariai uždaryti daugiau.Sumažinti triukšmo, vėjo, kai jūs vairuoti savo automobilį ir dideliu greičiu.Turėti gražią kelionę su savo šeima.Padaryti savo automobilį daugiau uždaroma taip, kad jūs galite laikyti savo automobilį nuo dulkių, lietaus lašas ir rūko.

- Tai bus užsandarinti tarpus tarp automobilių durys, automobilių kėbulo, automobilių gaubtu, frunk ir magistraliniai ir kt.Padidinti vairavimo komfortą, o vairavimas greitkelyje.Puiki garso įrodymas suspaudimo nustatyti atsparumo didžiausia paslaugų, gyvybės ir vibracijos absorbcijos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Guma

Pakuotė:

1* Durų Sandariklių Komplektas

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai