Vandens Judesio Skysčio Burbulas Laikmatis, Sensorinis Fidget Žaislas, Multi-Colored Stalas Žaislas Ramina Jutimo Fidget, Poilsis Stalo Žaislas

Vandens Judesio Skysčio Burbulas Laikmatis, Sensorinis Fidget Žaislas, Multi-Colored Stalas Žaislas Ramina Jutimo Fidget, Poilsis Stalo Žaislas

w129069

Nauja

Yra sandėlyje

€11.34 €7.94
Vnt.

Žymos: fidget, skysčio judesio, fidget pop, biuro stalas pasiūlymą, kutas verpalai, kinet, fidget žaislas, skydelis sensorinėmis, skystis laikmatis, smėlio laikrodis skystis.

Savybės:

STRESAS RELIEVER: slankiojo spalvinga skystis burbulų akimirksniu atsipalaiduoti ir ramus vaikas, kaip jie žiūri burbulus lėtai plaukti į dugną praėję minutę.

PUIKIAI tinka Visų AMŽIAUS grupių: Vaikai ir suaugusieji, bus fall in love su, kaip hipnotizuojantis šis skystis laikmatis yra!Jis padeda saugo vaikams užimtas ir siūlo išsiblaškymas, kaip ji turi kieno nors dėmesį.

ĮDOMUS LAIKMATIS: Jis trunka apie 1-2 minutes kiekvieną burbulas pasiekti dugno, nors laikas gali skirtis.Palikti ant virtuvės skaitiklis, kai jums nereikia tikslaus laiko.

TERAPIJOS PRIEMONĖ: Tai jutimo žaislas yra naudinga vaikų autizmas, ADHD, sensorinis fokusavimas ar hiperaktyvumas klausimus.Jis padeda atsipalaiduoti nervų, ramus nerimo ir sutelkti protą.

PUIKI DOVANA: Šis žaislas daro didelę šalies naudai arba dovanų maišelis punktas, atostogų metu ar prizą berniukų ir mergaičių.Tai taip pat įdomus būdas mokytojams ir tėvams skaičiuoti laiką.

Techniniai duomenys:

Spalva: Mėlyna-Žalia, Rožinė-Balta, Rožinė-Žalia

Dydis: 8.8x3x13.7cm

Pakuotė:

1 x Vnt.

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai