MISECU H. 265 1080P PTZ) IP Camera 4X Zoom Mini Speed Dome Metalo Lauko Vandeniui 2MP POE CCTV Saugumo Onvif P2P IR 40M Fotoaparatas

MISECU H. 265 1080P PTZ) IP Camera 4X Zoom Mini Speed Dome Metalo Lauko Vandeniui 2MP POE CCTV Saugumo Onvif P2P IR 40M Fotoaparatas

w128645

Nauja

Yra sandėlyje

€71.92 €53.95
Vnt.

Žymos: jungtis rj45, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, camera ptz, tptek ptz kamera, kamera onvif, ip kamera lauko, ios stebėjimo kamerą, zigbee, dahua poe.

1. Vienerių metų garantija visiems produktams.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

2. Punktas garantuoja,kad darbas, ar mes jį pakeisti, jei prekės DOA(Dead Atvykimo).Pirkėjų grąžinti ją per 15 dienų,mes ją pakeis naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.

3. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos compay susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius

Siuntos iš Kinijos gali ateiti su papildomų COD mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Pareigas, ar Muitinės Mokesčius.MISECU nėra atsakinga už šias išlaidas.

MISECU tapo pasaulio pirmaujančių vaizdo stebėjimo sprendimai,specializuojasi tyrimų ir plėtros, gamybos ir pardavimo saugumo produktus.MISECU nustatė, paskirstymo kanalai, daugiau nei 30 pasaulio šalių ir regionų. 100 milijonų MISECU produktai buvo parduodami daugiau nei 100 šalių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai