Fructus Silybi, Nai Dži, Pieno Thistle, Silybum Marianum Shui Fei Bį

Fructus Silybi, Nai Dži, Pieno Thistle, Silybum Marianum Shui Fei Bį

w128480

Nauja

Yra sandėlyje

€11.84 €9.83
Vnt.

Žymos: augimo varpos tabletes, sr2ez, marškinėlius kaukoles meksikos, kepenys, feng shui, sagė dagys, panax ginseng, gelis nai, mimoza augalų, virdulys termostatas.

Geriausia Vieta Internete Pirkti 500g Shui Fei Ji 水飛薊, Fructus Silybi, Nai Dži, Pieno Thistle, Silybum Marianum Tiesiogiai Iš No. 1 Kinijos Žolė Rinkos, Nemokamas Pristatymas.Rasti Daugiau Nei 3000+Bulk Kinijos Džiovintų Žolelių Ar Grynų Miltelių Arba Ekstrakto Milteliai Arba Rasti, Žolių Sėklos Čia.Pavyzdžiui, Ženšenis Lingzhi Goji Uogų Dong Quai Dang Shen Bei Qi Saldymedžio Šaknų Grybelis Ir Kt.

Atsakomybės apribojimas

Visi Mūsų Žaliavos Žolelių džiovinti, sterilizuota, išbandytas ir supakuotas dulkių užsandarintas, krepšiai ar dėžės.Prašome atkreipti dėmesį, kad augalai sudaro faktiškai visa, žalias augalas (i.e.vaisių, stiebų, šaknų, žiedų, mineralinių ir kt.) ir nėra perdirbtas į miltelius, kepurės, kepurės ar formules.Sveikos žalios Žolės neapima naudojimo informacija, kaip jie yra skirti profesionalių žolininkų ir tie vartotojai, kurie turi patirties ir žinių, būtinų saugiai paruošti savo formules.

Atskiri rezultatai gali skirtis.Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Pareiškimų apie šioje svetainėje, ir visi filialai nebuvo įvertintos pagal FDA.Konsultacijos dėl gydymo ar priežiūros atskiram pacientui turėtų būti gautas per konsultacijas su apmokytas sveikatos priežiūros specialistu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai