100 Animacinius Filmus Nulio Išjungti Plakatas Kibirą Sąrašą Sienos Plakatas top 100 anime nulio išjungti plakatas

100 Animacinius Filmus Nulio Išjungti Plakatas Kibirą Sąrašą Sienos Plakatas top 100 anime nulio išjungti plakatas

w128438

Nauja

Yra sandėlyje

€3.93 €2.71
Vnt.

Žymos: anime dekoro kambarys, tarpžvaigždinės plakatas, berserk marškinėliai, anim pen, nulio off top 100 anime kibirą sąrašą, plakatas sienos, plakatas, muzikos plakatas, blade runner marškinėliai, platus retro plakato.

Savybės:

1、Iššūkis Šeima ir Draugais: "norite iššūkį savo šeimos ir draugų draugiškas?Pamatyti, kas gali kauptis labiausiai įbrėžimų ar kurie bus baigti 2021 m. filmų sąrašą pirmasis?Tai yra įdomus būdas išlaikyti jūsų šeimos nariais ir draugais, pramogauti!

2、Aukštos kokybės Medžiagų: Šis plakatas yra pagamintas iš 250 gsm medžiagos idealus storis ir tai nesukels raukšles.Vargu ar galima rasti plakatą, kuris naudoja tą patį aukštos kokybės medžiagų.

3、Originalus Filmo Piktogramos: turtinga spalvų ir paslėptą prasmę piktogramos (ne visada ant paviršiaus) jums leis pamatyti plakatą ilgą laiką.

4、Unikalių Piktogramą: Kiekviena piktograma yra unikalus ir elegantiškas dizainas yra unikalus aspektas, kiekviena animacija.Yra netikėtumų laukia jūsų už kiekvieno sluoksnio aukštos kokybės aukso.Svarbiausia, kad plakatą turi sklandžiai išvaizdą.

5、Idealiai tinka Sienų Apdaila: Mūsų plakatai yra gerai supakuoti ir gali būti naudojami kaip dovanos.Jei naudojamos sienų apdailai, plakatas puikiai bet kurio kambario dekoro.Ji padeda palikti nuolatinės atminties.

Techniniai duomenys:

Storis(apie): 9mm/0.35 plona

Spausdinimo forma: spalvotas spausdinimas

Gamintojas: Tapybos Pasaulį

Medžiaga: popierius

Dydis: apie 594*420*9mm/23.39*16.54*0.35 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Nulio Išjungti Plakatas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai