2021 Mados Streetwear Vyrai Džinsai Sunaikinta Kankina Dizaino Pieštuku Kelnes 2020 Kietas Kulkšnies Liesas Vyrų Pilno Ilgio Džinsai

2021 Mados Streetwear Vyrai Džinsai Sunaikinta Kankina Dizaino Pieštuku Kelnes 2020 Kietas Kulkšnies Liesas Vyrų Pilno Ilgio Džinsai

w128213

Nauja

Yra sandėlyje

€11.45 €8.47
Vnt.

Žymos: vyrai streetwear džinsai, 2021 mada moterims, burzum marškinėliai, marron liesas džinsai vyrams, medžiaga vyrai, vyrai stilius streetwear, rudenį ziajać, dizaineris legging jeans, chreded džinsai vyrams, kaukė burnos su dantimis.

Medžiaga:Poliesteris.Super minkštas ir patogus faic meistriškai.Pakankamai tvirtos, galite kasdien dėvėti Spalva - 2 Spalvų.Kaip Foto(kietas) Kiekis: 1 VNT pakuotę Įeina: 1x vyriški Džinsai Pardavimo taškų: Medžiaga: Poliesteris.Minkštos medžiagos, lengvi ir patogūs Informacija - Slim kojų, patyrusiam sunaikino dizainas, kišenės dizainas Puikiai suderinti su bet palaidinė viršūnes, T marškiniai, golfo, megztinių, liemenių, paltų ir batų, jums gražus ir kietas atrodo Super patogūs, puikiai tampri, patogūs ruožas liesas džinsus, pagamintas iš puikių tamprumo faic, kad jį turi, formos visą dieną, jums turėti jokių apribojimų ir jausmas komforto galite pamatyti daugiau tikrasis nuotrauka ir išsamiai parodyti.

? SEKITE MUS!Jūs gausite papildomą anekdotai nuolaida(extr 1%~2% nuolaida)!Ačiū! ?

Dėmesio Patarimai: 1. Tegus dydis yra Azijos dydis, kuris yra 1-2 dydis mažesnis nei MUMS/ dydis. 2. Yra keletas spalvų skirtumas dėl šviesos ,tikiuosi, jūs galite suprasti. 3. 1-3cm paklaida yra įmanoma. (Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.)"

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai