BETAFPV Beta95X V3 2.5 Colių 4S BWhoop RC Drone su F4 AIO 20A dantų krapštuką Skrydžio duomenų Valdytojas EOS Fotoaparato PNP BNF FPV Lenktynių Drone

BETAFPV Beta95X V3 2.5 Colių 4S BWhoop RC Drone su F4 AIO 20A dantų krapštuką Skrydžio duomenų Valdytojas EOS Fotoaparato PNP BNF FPV Lenktynių Drone

w128067

Nauja

Yra sandėlyje

€156.20
Vnt.

Žymos: brushless variklis, betafpv, rc sunkvežimių, jungtis xt30, ranka sonic, quadcopt, fpv variklis, skrydžio duomenų valdytojas, ls mini drone, kreiptuką pc.

Beta95X V3 2.5" 4S BWhoop FPV Lenktynių BNF PNP RC Drone

Mes labai džiaugiamės galėdami pranešti, kad Beta95X V3 stūmikas rėkauti drone oficialiai išleistas!Kaip atnaujinti versija Beta95X V2, ji yra visiškai naujas stūmikas dizaino ir daugiau galingas konfigūracijos, todėl pilotai sklandžiau plaukioja patirties!Kas yra daugiau, su built-in mount už BRO 4K ir žemas svorio centras "stūmikas-stilių", antras rėmas, Beta95X V3 Rėkauti Quadcopter puikiai rungtynių BRO 4K vaizdo kameros, ir suteikia pilotai neįtikėtinai stabili ir aiški 4K filmuotą medžiagą, vaizdo, o FPV skrydis!

DJI FPV akiniai gali būti naudojamas .Išskyrus tai, kad mes taip pat paleisti .

Kulka Taškų

· Ateina su built-in mount už BRO 4K veiksmų fotoaparatą lengva out-of-the-box montavimas, Beta95X V3 yra puikiai tinka BRO 4K veiksmo kameros.Tuo tarpu, drone siūlo elektros laidas BRO 4K, patogiau galia.

· Beta95X V3 Rėkauti Quadcopter teigia, žemas svorio centras ir lengviau manevruoti.Derinant su BRO 4K, pilotai gali gauti stabilios ir aukštos kokybės video, o FPV skrydis.

· Priima visiškai nauja novatoriškų mygtukas rėmo konstrukcija, Beta95X V3 yra patvaresnis ir lengvesnis už montavimas nei Beta95X V2. Tuo tarpu naujai sukurtas stūmikas rėkauti rėmo taip pat ateina su EVA putų pagalvėlės dizainas suteiks jums daugiau saugumo plaukioja.

· Įrengta F4 AIO 20A dantų krapštuką FC V4, 1106 3800KV varikliu, ir D63 5-ašmenys, rekvizitas, tai labai efektyvus elektros sistemą saugo Beta95X V3 galingesnis ir mažiau triukšmo, skrydžio.Baterija, mes rekomenduojame naudoti BETAFPV, siekiant gauti geriausius skrydžio patirtimi.

· Centravimo drone gravitacija atvirkštinių motorinių dizaino ir aukščiausios baterija vieta daro drone daugiau manevringumo pasiekti visus FPV freestyle triukų, pavyzdžiui, nardymas.

Tai dar labiau pagerina smūgio mažinimo sistema, kuria siekiama pašalinti kokteilis kamera, Beta95X V3 leis fotoaparatą labiau stabili ant skrydžio, kuris užtikrina pilotai gali apimti visų gražių akimirkų, skrydžio su stabilizavosi ir aiškaus vaizdo.Specifikacija

· Prekė: Beta95X V3 Rėkauti Quadcopter

· Svoris: 99.1 g (be baterijos)

· Ratų bazė: 95mm

· FC: F4 AIO 20A dantų krapštuką FC V4

· Rėmas:

· Varikliai:

· Rekvizitai:

· Imtuvas Variantas: Frsky FCC/Frsky vietinio eismo per sieną/TBS/PNP

· Fotoaparatą: EOS Fotoaparatą

· FPV Kamera Laipsnis: 25°- 45°

· VTX:

· Kameros Stovas: Mount

· HD Kameros stovas Laipsnis: 5°- 45°

· Antena:

· Baterija: (įskaitant)

· Įkrovimo Jungtis: XT30

· Skrydžio laikas: Apie 4,5 min skrydžio su 450mAh 4S baterija

BETAFPV BRO 4K vaizdo Kamera

aukšto laipsnio lengvas veiksmo kamera FPV drones, kad yra sukurta BETAFPV & Insta360. BRO 4K kamera tik sveria 30g ir puikiai tinka FPV drones, ir atneša pilotai neeilinis plaukioja patirties ir stiprų vizualinį poveikį.Kas daugiau, ji beveik suderinama su visų rūšių FPV tranai kaip mikro cinewhoop Beta95X V3, 3-4in į ducted quad, 4-5in long-range FPV drone, ir FPV fiksuoto sparno.Tai bus puikus veiksmo kamera pilotai paieškos aukštos kokybės vaizdo įrašas su FPV lenktynių tranai.

Beta95X V3 Stūmikas Rėmelį

Naujai sukurta stūmikas rėkauti rėmas - ne tik kelia visos kameros ir baterijos ant platformos, todėl svorio centras yra pačiame viduryje drone, duoda geriausius skristi funkcionalumo, bet taip pat suteikia Beta95X V3 didelio patvarumo, lengvas montavimas ir glaustą

išvaizda.Palyginti su Beta95X V2 stūmikas kit, V3 rėmas yra pagamintas iš aukštos kokybės PA12 medžiagos, todėl patvaresni skrydžio ir ne baimė žalą.Tuo tarpu, ji taip pat ateina su EVA putų pagalvėlės dizainas suteiks jums daugiau saugumo plaukioja.

Kameros & VTX

micro FPV kamera yra taip pat pateikta Beta95X V3 Rėkauti Quadcopter, suteikia aukštos kokybės vaizdo ir mažai RF trukdžių.Be to, yra aukštos kokybės 5.8 GHz VTX įskaitant 25mW, 100mW, 200mW ir 350mW.Su 350mW išėjimo galia, pilotai gali skristi tranai iki 600 metrų atstumu ištirti daugiau galimybių ir įdomus.

FC & ESC

Beta95X V3 serijos rėkauti drone, yra įrengtas naujas išleistas F4 20A AIO dantų krapštuką brushless FC, ji labai sumažina svorį, gerinant gebėjimą ESC, kad nuolatinė srovė 20A, ir atneša pilotai daugiau galios skristi Beta95X V3 quad!Tuo tarpu, naujų 20A FC V4 prideda 2 pin jungties uostai DJI Skaitmeninis VTX ir Rx, tiesiog " plug & play, mažiau lydmetalis dirbti reikia, super lengva įdiegti.

yra skirtas antras montavimas, ir tai atneša pilotai sklandžiai skrydžio!Tuo tarpu, palyginti su , D63 5-peilis rekvizitai yra patvaresni ir daugiau galingas, siūlo pilotai aukšto efektyvumo skrydžių patirtį.Įrengtas , ji duoda daugiau valdžios ir mažesnį triukšmą, kuris suteiks pilotai precedento plaukioja patirties.

Į Beta95X V3 Rėkauti Quadcopter taip pat ateina su "rekvizitas iš" pagal numatytuosius nustatymus.Kodėl mums reikia ", Rekvizitas iš" kryptimi?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai