Sanvi 2vnt D2H 5500K 3000K Balta Geltona Dual Spalvos LED Lemputė, priekinis žibintas Su HD Bi LED Objektyvas Hella Objektyvas Rūko Šviesos diodų (LED)

Sanvi 2vnt D2H 5500K 3000K Balta Geltona Dual Spalvos LED Lemputė, priekinis žibintas Su HD Bi LED Objektyvas Hella Objektyvas Rūko Šviesos diodų (LED)

w127926

Nauja

Yra sandėlyje

€71.77 €63.16
Vnt.

Žymos: hella rc, bi metalo pjūklas, bi led lazerinio projektoriaus objektyvas, bi led len, mingben led objektyvas, lancia rūko žibintas, aozoom, luma i5 led, bi led sanvi, d2 led.

Prekės Funkcija

Deimantų formos Dizainas : rombo formos šviesos stulpų dizainas, sumažinti tamsoje vietoje,išėjimo puikus šviesos

Coper Šviesos Stulpų : adoppt coopper medžiaga, kaip šviesos kolona, su geresnio šiluminio laidumo, geriau šilumos sklaida.

Didelės Galios Žetonų : priimti Didelės Galios Lustai, pagaminti daugiau, šviesus pagal žemos įtampos palyginti su įprasta žetonų

Platus Įtampa : 9-24Voltage, gali naudojamas Džipas,Van, Sedanas, VISUREIGIS, priekinis žibintas

Wiht devil akys : Būti velnio akis, Žibintų ir Dekoratyvinės šviesos viskas viename

Specialiai naudojamas Hella Objektyvas : Būti sukurta pagal Hella Objektyvo dydis.Specialiai naudojamas hella objektyvas

Greitas Vėsinimas : vario šviesos kolona, su geresnio šiluminio laidumo,Orlaivių Aliuminio turbo aušinimo ventiliatorius, gali išsklaidyti šilumos labai gerai.

Daugiafunkciniai: vienas šviesos dvi funkcijas, gali būti naudojami žibintai, taip pat gali būti naudojamas Rūko žibintas

1About Mokėjimo

1)Dėl www.poligon-1.lt jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), ir www.poligon-1.lt Kišenėje

2) Prašome pateikti mokėjimo kuo greičiau, kai tik galite pateikti užsakymą, taip, kad mes galime pasirūpinti jūsų sklypo artimiausiu metu ir siųsti jums sekti informaciją.

2About pristatymas

1)Mes išsiųsti jūsų prekė iš within2 7 darbo dienas, po mokėjimo, kaip buvo žadėta

2)kad jūs galite gauti savo daiktą, prašome palikti teisinga ir pagrįsta siuntimo informacija.kaip ir Imtuvų asmens pilnas pavadinimas, pašto kodas, telefono numeris.Telefono Nr.išsamiai adresas yra privalomi.

3 Apie produktą

1) vaizdas yra tik nuoroda,nes skirtingų fotografavimo šviesos, scenos,akimirksniu kampas,fotoaparato modelis.gali būti mažas skirtumas tarp produkto ir įvaizdis.Mes stengiamės parodyti, realus vaizdas produkto klientai,prašome suprasti.

2) Mes turime skirtingo tipo produktų,šis dydis taip pat skiriasi, prašome patvirtinti, kad jūsų automobilio švyturys.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

4 Apie kainą

Mūsų kaina yra pagrįsta, ir buvo kruopščiai apskaičiuotas pagal rinkos.Kaina apima pirkimo kaina, pardavimo kaina, laivybos mokestis, platformos, komisijos ir nedaug pelno.

5 Apie grąžinimą

Prašome patikrinti paviršiaus ir išbandyti gaminį ne pirmas kartas, kai gaunate prekę.jei yra kokių nors trūkumų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Be įtakos gaminio antra, parduoti, pirkėjas gali grąžinti gaminį be jokios priežasties.Pirkėjas turėtų pradėti grąžinti, laivybos mokestis.

6 Apie Garantiją

Mes suteikiame 12 mėn. garantiją, per garantinį laikotarpį, jeigu yra gaminio kokybės problemų, galima grąžinti ir pakeisti nauji žibintai.

7 apie ženklas

Prašome patikrinti, ar prekės pakuotės ir gaminio paviršiaus, jei yra ne į bet kurį klausimą apie produktą, prašome patvirtinti, kad gavo jūsų užsakymą.

8 apie atsiliepimus

Ačiū už jūsų paramą mums, jei jūs patenkinti šį apsipirkimas mūsų parduotuvėje,prašome palikti 5 žvaigždžių peržiūros.Jei jūs neturite patenkinti šiuos apsipirkimas, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.Jūsų supratimas yra mūsų didžiausia galia.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai