TBOC atveju, Samsung Galaxy S10e (5.8 ") -Kietas Atveju Silikono Mažas Atstumas Premium Soft Touch Atsparus Pamušalas Viduje

TBOC atveju, Samsung Galaxy S10e (5.8 ") -Kietas Atveju Silikono Mažas Atstumas Premium Soft Touch Atsparus Pamušalas Viduje

w12791

Nauja

Yra sandėlyje

€6.18
Vnt.

Žymos: atveju s10e "samsung", atveju s10e, s10 plu, galinį dangtelį s10e, s10e ekranas, atveju "samsung" galaxy " xcover 4s, "samsung" galaxy j3 skyrius j320fn, šarvai atveju "samsung", galaxy s10 "samsung", padengti s10e.

Apsaugoti jūsų telefoną nuo lašai, smūgių ir įbrėžimų su šia Sunku Atveju Skystu Silikonu

Net jei jūs naudojate savo išmaniajame telefone labai atsargiai, labai svarbu, kad jūs turite ją apsaugoti visą laiką, siekiant užkirsti kelią patirti bet kokio tipo žalą, ir nereikia dėl nieko jaudintis.

Duomenys Kietajame Atveju Skystu Silikonu:

ATVEJU, MINKŠTAS Ir malonus LIESTI -Elegantiškas sunku atveju skystu silikonu aukštos kokybės touch minkšti ir šilkiniai.Skalbti, indeformable, patvarus, tvirtas, lengvas ir labai patvarus.Lengvas priėjimas prie visų mygtukų ir uostų nenuimant dėklo.Leidžia įkrauti belaidžiu ryšiu.Atveju už šį telefoną.

MIKROPLUOŠTO VIDINIS PAMUŠALAS GLOBĖJIŠKAS -viduje atveju yra padengtas minkšta mikropluošto audinio, kuris apsaugo telefoną nuo įbrėžimų, ir taip pat gauti papildomų stiprumo nuo smūgių.

Maksimalią Apsaugą -jei apima atgal ir kraštus, telefonas.Visi mygtukai yra apsaugoti būti taikoma.Tuščiaviduriai iš fotoaparatas, skirtas apsaugoti objektyvą, yra įbrėžimų, kai ant lygaus paviršiaus.Apsaugoti jūsų telefoną nuo smūgių ar lašus, kad dažnai pasitaiko naudojant ar transporto.

SLYDIMUI ATSPARUS Ir Atsparus ĮBRĖŽIMAMS -Galinio dangtelio stabdžių sistema atveju leidžia puikus sukibimas ir apsaugo jūsų prietaisą nuo slydimo, o jūs naudojate.Ji siūlo didelę apsaugą nuo smūgių ir įbrėžimų.

Lengva valyti -Jūsų matiniu paviršiumi džiaugtis valymo kaip dėmės gali būti lengvai valomi ir šlapias skuduras.

Bakstelėkite dabar mygtuką "Pridėti į Krepšelį" ir naudoti savo Išmanųjį telefoną saugiai ir be rūpesčių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai