Reguliuojamas Ausų Kontūrus, Veido Kaukės, Gėlių Spausdinti Veido Kaukė Paprastos Konstrukcijos Kaukės Suaugusiųjų Audinio Galima Skalbti Kaukės Daugkartinio Naudojimo Veidą Padengti

Reguliuojamas Ausų Kontūrus, Veido Kaukės, Gėlių Spausdinti Veido Kaukė Paprastos Konstrukcijos Kaukės Suaugusiųjų Audinio Galima Skalbti Kaukės Daugkartinio Naudojimo Veidą Padengti

w127631

Nauja

Yra sandėlyje

€4.96 €1.98
Vnt.

Žymos: gėlių kaukė, audinio kaukę galima skalbti, disponuoti kaukė, medvilnės kaukė, suaugusiųjų kaukė, moterų kaukė, gėlių spausdinti kaukė, medvilnės kaukė moterims, gėlių kaukė, audinio kaukė.

67824 visų rūšių kaukė gali rasti mane

Reguliuojamas Ausų Kilpos Havajų Veido Kaukės - Plaunamas & Vienkartinę Kaukę Nuo Dulkių.

Produkto pardavimo taškų:

1.Reguliuojamas Ausų Linijos Dizainas - Padaryti ausies kilpos didesnių ar mažesnių juda plastiko gabalas.Tai dirba, kad kaukė tinka vaikams, taip pat!

2.Visi mūsų kaukės yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo.Ji yra rekomenduojama, kad jums plauti savo kaukę po kiekvieno naudojimo.Mūsų kaukės yra negrąžintini sveikai ir saugos instrukcijomis.

3.Mūsų kaukės nėra mediciniškai sertifikuota.Jie nėra sertifikuoti išvengti arba išgydyti bet kokią ligą.Naudoti savo nuožiūra.

4.Mūsų suaugusiųjų kaukės yra standartinio dydžio ir tinka labiausiai suaugusieji ir vyresni vaikai.Galite ruožas savo užmaskuoja, jei būtina, švelniai traukdami ant abiejų ausų kilpos.

5.Mes rekomenduojame nusiplauti rankas savo kaukę šiltu vandeniu su muilu ir kuriuo ji plokščia arba kabo, kad išdžiūtų.Todėl jūsų kaukė skalbimo mašina ar džiovintuvas, sugadinti, arba sumažinti savo kaukę.

6.Keičiamų aktyvios anglies filtrai pašalina didžiąją dulkės, dūmai, žiedadulkės, migla, cheminių medžiagų, ir kt.Šis dulkių kaukė padės jums kvėpavimą, švaresnę, sveikesnę.

Ypatybė:

Medžiaga: Pieno skiautelėmis

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Dydis: 5 x 7 colių

Pakuotės Turinys:

1 x apsauga nuo dulkių Nagų Kaukė

2 x Filtras

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai