16 Spalvų 3D Spausdinimo Mėnulio Lempos Galaxy Mėnulio Šviesos Vaikai Naktį Šviesos 15cm Keisti Touch Nuotolinio Valdymo Galaxy Šviesos galaxy lempos

16 Spalvų 3D Spausdinimo Mėnulio Lempos Galaxy Mėnulio Šviesos Vaikai Naktį Šviesos 15cm Keisti Touch Nuotolinio Valdymo Galaxy Šviesos galaxy lempos

w127593

Nauja

Yra sandėlyje

€19.24 €12.51
Vnt.

Žymos: lempos krioklys, leviating mėnulio lempos, mielas led, žmogus-voras kaukės spausdinti, pilant žibintas 3d, anime lietpaltis, širdies led, 70 spausdintuvą, 3d iliuzija, legenda apie zelda.

Specifikacija: Medžiaga: ABS

Apdorojimo technologija: 3D liejimo

Gaminio dydis: 15 CM Baterijos talpa: 600/2000MAH

Vardinė įtampa: 5V

Nominali galia: 0.4 W-1.2 M, Prašome naudoti 5VUSB įkrovimo galvutė įkrovimas

Savybės: 1.Į Xingyue Naktį Šviesos atspindi šiltas, minkštas darželio šviesa, kuri yra naudinga jūsų akis ir leidžia lengvai keltis naktį ir rūpintis kūdikių.Jis ne tik sustiprina vizualinį malonumą iš kambario, bet taip pat suteikia patogumo gyvenimą.

2.Spalvinga žvaigždėtą dangų mėnulis naktį šviesos: žvaigždėtas dangus, mėnulis naktį šviesos naudoja 3D spausdinimo technologija, naudoja realaus laiko duomenis iš NASA palydovų, ir naudoja 3D vaizdo technologijų masto žemyn mėnulis, imituoti mėnulio šešėliai, ir aišku, kraterių ir nekilnojamojo kalnai.Spalva dažymo procesas daro kamuolys kaip spalvinga, kaip žvaigždės, kai dega.

3.Atnaujinti smart switch valdymo: ne tik stilingas namų dekoro šviesos, bet ir mažų žaislų atleisti erzina.Dėl garso valdymo funkcija, kai jūs suplokite su balso, spalva pasikeis į tam tikrus decibelų.Be vibracijos, jungiklis, taip pat galite bakstelėti šviesos, keisti spalvą šviesos.Patogus nuotolinio valdymo pultas leidžia jums lengvai kontroliuoti tolimojo šviesos neišeinant iš šiltos lovos ir patogi sofa.

4.16 spalvų: žvaigždžių ir mėnulio šviesos turi 16rgb spalvų, mirksi, svajinga ir šiltas.Tiesiog vieta lempos kampe namus, nesvarbu, ar tai būtų gyvenamasis kambarys, miegamasis ar studijuoti, galite sukurti svajinga ir romantiška atmosfera jūsų namuose.Tuo pačiu metu, jis puikiai tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, kiemuose, valgomojo stalai, keliai, šalių ir kt.Įrodyti, skonį ir pagerinti gyvenimo kokybę.

5.Suteikiamas ypatingas vidurnakčio: suteikti vaikams ir mėgėjams, kitą naktį-3d žvaigždžių ir mėnulio lempa, kaip kūrybiškas ir unikalus techniniam projektui, pritraukti daugiau ir daugiau vartotojų meile.Į Xingyue Naktį Šviesos atspindi šiltas, minkštas darželio šviesa, kuri yra naudinga jūsų akis ir leidžia lengvai keltis naktį ir rūpintis kūdikių.Jis ne tik sustiprina vizualinį malonumą iš kambario, bet taip pat suteikia patogumo gyvenimą.

6.Naudojimo sauga: produkto praėjo kokybės kontrolės ataskaitą, CE, FCC, ROHS ir kt.Saugus naudoti.Derva medžiaga yra taupyti energiją ir tausojančios aplinką.ilgalaikis. 180 dienų garantija ir gyvenime, draugiškas klientų aptarnavimas.Jei nesate patenkintas su mėnulio šviesos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės padėti jums per 24 valandas. 7.Suteikiamas ypatingas vidurnakčio: suteikti vaikams ir mėgėjams, kitą naktį-star 3d-mėnulio lempa, kaip kūrybiškas ir unikalus techninis projektas, pritraukė vis daugiau ir daugiau vartotojų meile.

Paketą, Įskaitant: Spalva žemės šviesos*1 Medinis laikiklis.* Baterijos *1 Kartoninė pakuotė,*1 Nuotolinio valdymo pultas*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai