Įdomu, Moterys Šalies aplinkosaugos ¾enklelis,Rėžtuvės,Super Moteris Gimtadienio Dekoracijos vaikams aplinkosaugos ¾enklelis, už Gimtadienio Saldainių žymes Butelis Lipdukas

Įdomu, Moterys Šalies aplinkosaugos ¾enklelis,Rėžtuvės,Super Moteris Gimtadienio Dekoracijos vaikams aplinkosaugos ¾enklelis, už Gimtadienio Saldainių žymes Butelis Lipdukas

w127582

Nauja

Yra sandėlyje

€8.17
Vnt.

Žymos: moteris įdomu, papuošalai iš nerūdijančio plieno moteris, christma, audinio skydelis, papuošalai iš nerūdijančio plieno moterims, ausies nerūdijančio plieno moteris, audinio skydas sienos menas, medvilnės skydelis, audinio antklodė, mielas ausies.

Įdomu, moterys Lipdukai, Cupcake Rėžtuvės,Gimtadienių Dekoracijos vaikams aplinkosaugos ¾enklelis, Etiketės, Gimtadienio,Kūdikio Dušas Šalis reikmenys

lipdukas jūsų baby shower / Įsitraukimo / Jubiliejų/ Gimtadienį/ Bakalauro/ parduotuvės / specialusis šalis, ir t. t.Mes taip pat lipdukas su užsakovo dizainą.

tvarka turi keletą dizaino kaip nuotraukoje parodyta.

Mes turime 3 dydžiai jūsų pasirinkimui, prašome leiskite mums žinoti, dydžio jums reikia, kai jums užsakymą.nors mes atsiųsime atsitiktinai.

3cm yra 123pcs /daug.

4cm yra 72pcs/daug.

5cm yra 45pcs /daug.

Jei nėra būtina, mes rekomenduojame jums pasirinkti, 4cm / 5cm .

Prašome palikite pakankamai laiko pristatymą.Mes išsiųsti per 3 dienas po apmokėjimo atvyko.Tačiau Kinija paštu, oro Paštu, kartais yra iš kontrolės.

Pirkėjų iš JAV, mes naudosime ePacket, kurie atvyks į 2 savaites.

Pirkėjų iš kitų šalių, prašome palikti mums 1-2 mėnesio siuntimą.Jei jums reikia skubiai, prašome naudoti Express siųsti.Ir don' t pamiršti, kad patikrinti su mumis dėl papildomos krovininio apie Išreikšti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai