Mini Selfie Stick Telefono Trikojis Stovas su Nuotolinio Valdymo ir Telefono Įrašą Suderinamas su iPhone Xs MAX XR X 8P 7P 6S Galaxy S9 Plus

Mini Selfie Stick Telefono Trikojis Stovas su Nuotolinio Valdymo ir Telefono Įrašą Suderinamas su iPhone Xs MAX XR X 8P 7P 6S Galaxy S9 Plus

w127529

Nauja

Yra sandėlyje

€10.88 €8.92
Vnt.

Žymos: vr nuotolinio iphone, grupė iphone xs, nuotraukų palaikymas, kingjoy trikojo, fotoaparato trikojo, blykstė canon eos rebel, nuotrauka softbox, andoer trikojo, grindų lempos led, mažas trikojai.

Mini Selfie Stick Telefono Trikojis Stovas su Nuotolinio Valdymo ir Telefono Įrašą Suderinamas su iPhone Xs MAX XR X 8P 7P 6S Galaxy S9 Plus S8 8 Pastaba Logitech Webcam C920 C922 C930e C615 - PUIKUS KELIONĖS: kompaktiškas ir lengvas, šiame "iphone" trikojis yra puikus mesti į savo maišą ir idealiai tinka namų, kelionės, gimtadienio, medaus, banketų su įrašymo, laimingas ir nepamirštamų akimirkų. - DAUGIAU FUNKCIJOS: telefono stovas trikojis gali šaudyti ir vaizdo, taip pat dėl live transliacijos, snapchat, instagram, vloggers ir Facebook, palikti gražus atminties, kai jūs pasidalinti tuo džiaugsmu su savo draugais. - OCTOPUS TRIKOJO DIZAINAS: Su lankstus, wrappable trikojo kojos ir anti-slip gumos pėdos pagalvėlės, ji yra ne tik puikus mini trikojo ant plokščio paviršiaus, taip pat galite sulenkti ir pasukti ją 360degree bet kur jūs galite galvoti, kaip lampposts, aptvarų atramoms, medis galūnes, kėdės, doorknobs ir kt. - ADVANCED BLUETOOTH NUOTOLINIO: pirmiausia leiskite nuotolinio ir tada atidaryti savo "Bluetooth" telefono, tada bus aptikti AB užraktas,prijunkite jį ir galite jį naudoti atsižvelgiant selfies, grupės, nuotraukos ir plataus kampo nuomonę & yra belaidžio intervalą iki 30 pėdų. (Bet nuotolinio nepalaiko "Google" telefonas dar. Aštuonkojai Stiliaus Mini Selfie Stick Telefono Trikojis Stovas

Jei norite trikojo, tai kaip patikima ir mobiliojo ryšio, kaip ir jūs, bet vis dar suteikia jums galimybę imtis profesionalaus lygio nuotraukos, tada mūsų Kamisafe Aštuonkojai Stiliaus Mini Selfie Stick Telefono Trikojo yra visiškai tobula!

Kartu su universalaus telefono įrašą ir nuotolinio valdymo pultą , kad selfie stick trikojo yra idealus iPhone Xs /Xs MAX /XR /X /8 Plius /8 /7 Plius /7 /6s Plius /6s /6 /5S/ SE, Samsung Galaxy S8 Plius /S8 /S9 Plu /P9 /8 Pastaba ir daugiau .

Su 1/4" varžtų greito atpalaidavimo plokštės, mini trikojis, taip pat tinka Logitech Webcam C920 C922 C930e C930 C615 ir kitų kamera su 1/4" varžtų sriegis skylę.

Visiškai su galimybe stovėti ar laikytis dauguma bet kokio paviršiaus, savo trikojį, bus užtikrinti, kad jūs visada gauti geriausią fotografiją, nesvarbu, kur jums gali būti.

Savybės

- Unikalus dizainas leidžia jums apsaugoti jūsų kompaktiškas skaitmeninis fotoaparatas ir vaizdo kamera.

- Unikalus užrakinimo mechanizmas suteikia jums lankstumo, kad saugiai įdėkite savo fotoaparatą ant trikojo ir ją pašalinti, jei būtina.

- Kompaktiškas ir lengvas: jį Nešiotis visur ir šaudyti nepriekaištingą nuotraukų ir įdomių vaizdo įrašų, kurie truks visą gyvenimą.

- Lanksčios, wrapable trikojo kojos, galite sulenkti ir pasukti ją 360 laipsnių ir bet kur jūs galite galvoti, kaip lampposts, aptvarų atramoms, medis galūnes, kėdės, doorknobs ir kt.

- Anti-slip gumos kojų pagalvėlės leis mobiliuoju telefonu ar vaizdo kamera turi būti tvirtai pritvirtinti ant plokščio darbalaukio arba nelygaus paviršiaus.

Specifikacijos

- Maks.apkrova: 1000g/2.2 svarų.

- Medžiaga: plastikas ir guma.

- Greito atleidimo plokštė: universalus 1/4-20 colių varžtą.

- Universalus įrašą:

Maks.Telefonas mount plotis: 3.3 colių.

Min.Telefonas mount plotis: 2.2 cm.

- Trikojo aukštis (be telefono mount): 10 cm.

- Trikojo aukštis (su telefono mount): 12.5 cm.

- Grynasis svoris (su telefono mount): 167g/0.37 kg.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai