RETEVIS RT77 infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo Nešiojami Mini Kameros policijos kamera su 2 Colių Ekranas 16G Atminties Motociklo vairavimo diktofonas

RETEVIS RT77 infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo Nešiojami Mini Kameros policijos kamera su 2 Colių Ekranas 16G Atminties Motociklo vairavimo diktofonas

w127407

Nauja

Yra sandėlyje

€64.59 €54.90
Vnt.

Žymos: paslaptis compart, nešiojamasis radijo medžioklės 10km, yeasu galia, mini walkie talkie 30 km, policijos radijo skaitytuvas, xir p6620, ekranas oled turas, pmr446 radijo, oro band gauti, dvr moto.

IP56 Vandeniui & Dulkėms

Patenkinti skirtingus darbo reikalavimus.

Linijos įrašymas

Kai saugojimo pilna , prietaisas palaiko įrašymo padengiant senas dienos.

Video ir Foto įrašymas

Paramos video ir foto įrašymas,ženklu Pažymėtą vaizdo įrašus,patogiau rasti vaizdo įrašus.

2 colių LCD Ekranas

1296P vaizdo ir 2100 pikselių nuotrauką

Aukštos raiškos grafika suteiks jums skirtingų žiūrėjimo patirtį

Vairavimo diktofonas

Kūno vaizdo kamera gali būti naudojama kaip vairuotojo diktofonas norėdami įrašyti vaizdo įrašą jums.Galima naudoti Automobilio,Motociklo ir pan.

120° Plataus Kampo

Platus kampas leidžia vartotojui gauti filmuotą medžiagą aiškiai ir plačiai.Puikus policijos pareigūnams, apsaugos darbuotojai ir kiti specialistai.

2650 mAh baterijos Talpa

2650 mAh baterija, ji trunka tik 3,5 valandas visiškai nemokamai, ir tai gali įrašyti 1080p vaizdo iki 8 valandų.

IR night vision

Built-in 6 didelės galios infraraudonųjų spindulių šviesos, prietaisas gali pamatyti, veido bruožai, per atstumą 5 metrų ir kontūrai, žmogaus kūno ir per atstumą iki 10 metrų po naktinio matymo funkcija įjungta.

Vaizdo Apsaugos

Jūs galite nustatyti ID jūsų kūno kamera, ir atskirti ją nuo kitų, Jei fotoaparatas staiga netenka galios, mašina bus automatiškai įrašyti vaizdo, siekiant išvengti duomenų praradimo

Plačiai Naudoti

Plačiai naudojama policijos, miesto valdymo, mokesčių, nekilnojamojo turto, saugumo ir kitose pramonės šakose.Taip pat galima naudoti automobilių ir motociklų tt asmens.

Standartiniai Priedai:

1* RT77 Kūno Kamera, 1* USB 2.0 Sąsaja linija 1* Maitinimo adapteris 1* Diržo 1*Naudotojo Vadovas

1. Ši įstaiga Kamera, montuojamas vaizdo / garso diktofonas teisėsaugos su 1296P vaizdo ir 2100 vaizdo taškų nuotrauka.120° plataus kampo leisti vartotojui gauti filmuotą medžiagą aiškiai ir plačiai.Puikus policijos pareigūnams, apsaugos darbuotojai, sporto gerbėjas ir kiti specialistai. 2. Jis ateina su 2 colių LCD monitorius, dėl kurių ji leidžia jums akimirksniu žiūrėti atgal ankstesnių įrašų, Su 16GB atminties, ten bus daug vietos laikyti visus vaizdo užėmė visą savo būsimą darbo dienų. 3. Ilgas Baterijos veikimo laikas: galingas 2650mAh baterija leidžia jums įrašyti filmuotą medžiagą iki 8 valandų iš eilės-pakankamai didelis, kad gauti per kelias pamainas be reikalo nerimauti dėl baterijos veikimo laikas. 4. Su 120g grynojo svorio, Nešiojamas dydis ir lengvas, paprasta naudoti ir patogu nešioti su integruota dizainas. 5. Saugai: galite nustatyti slaptažodį, vaizdo kameros, kad būtų išvengta visų įrašytų failų pavogtas arba ištrinti.

Paveikslų Paroda

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai