12pcs/set Nerūdijančio Plieno Apvalus Slapukas Sausainių Karpymo Ratas Konditerijos Pjovikliai, Metalo Kepimo Apskritimo Žiedas Formų Skirti Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats"

12pcs/set Nerūdijančio Plieno Apvalus Slapukas Sausainių Karpymo Ratas Konditerijos Pjovikliai, Metalo Kepimo Apskritimo Žiedas Formų Skirti Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats"

w127099

Nauja

Yra sandėlyje

€3.72 €2.86
Vnt.

Žymos: alavo kepimo slapukus, 0 kepimo, tortas dekoravimo įrankiai, metalo nustatyti, mediniai tofu pelėsių, kepkite žiedas, cooki cutter, pelėsis už reposteria ir konditerijos, konditerijos gaminiai žiedas, granito bakeware, amatų "pasidaryk pats".

Aprašymas:

【Lengva Valyti & Store】Pagaminti iš sertifikuotų maisto saugus 403 nerūdijančio plieno, plauti indaplovėje, ne-lazdas, nerūdijantis ir nėra lengva iš formos; Kiekvieną slapuką pelėsių nustatyti yra įrengta saugojimo dėžutė, puikiai tinka naudoti vėl ir vėl!

【Saugus Naudoti】Sklandžiai aštrių pažangiausius daro juos lengva naudoti ir suaugusiems, ir vaikams, non-stick apdaila padaryti juos labai lengva plauti.

【Masto Programos】 Idealiai tinka priėmimo mini pyragaičiai, gum paste, spurgos, bandelės, pyragaičiai, sausainiai, maži blynai, šokoladas apdaila; Jie taip pat puikiai tinka pjovimo daržovės, vaisiai, sumuštiniai,ebs.

【Pasijuokti Maisto】Ne tik gurmanams, kepėjai, virėjai ir kiti specialistai, bet ir visai šeimai naudoti!Būti su savo vaikais, kad "PASIDARYK pats" įdomus maistas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Savybės: tvirtas, patogu laikyti

Panaudojimas: pyragaičiai, minkštus saldainius, ananasų pyragas, glaistant ir kt.

Specifikacija skersmuo: 2.8 cm\3,5 cm\4.4 cm\5cm\6cm\6.8 cm\7.5 cm\8.3 cm\9cm\9.8 cm\10.5 cm\11,5 cm

Pakuotė:

1*Nustatyti 12 Turas Cookie Cutter

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir ten bus įvairių spalvų, kaip skirtingų ekrano, prašome suprasti.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai