1-3 Metų Vaikų Rudens Žiemos Naujas Pompom Skrybėlę, kombinezonai su Antkrūtiniais Kombinezonas Kūdikiui Bamblys Storas Megztas White Hat Antkakliai 2vnt Nustatyti KF500

1-3 Metų Vaikų Rudens Žiemos Naujas Pompom Skrybėlę, kombinezonai su Antkrūtiniais Kombinezonas Kūdikiui Bamblys Storas Megztas White Hat Antkakliai 2vnt Nustatyti KF500

w127094

Nauja

Yra sandėlyje

€11.40 €6.84
Vnt.

Žymos: kūdikių bžūp naujagimis, prakaito f, 3d baby girl rinkinys, kūdikių servies rinkinys, babi skrybėlę, pilkos spalvos seilinukai, aš valytuvai ir valytuvo kojele, moheros naujagimio rinkinys, darbo kombinezonai, kūdikių gėlių turbaną.

Šiltas Gražus Žiemos Pom Pom Skrybėlę seilinukai 2vnt komplektas

Lytis:berniukas ir mergaitė

Šiltas Gražus Žiemos Pom Pom Skrybėlę

Stilius: Atsitiktinis Mados,Šiltos Kepurės

Spalvos:6 Spalvų Skrybėlę aplink:47-52cm

Amžius:1-3 Yeas senas Tinka Žiemą

Mieli draugai, mes remiame drophipping.Mes turime daug klientų ir mes galime atlikti šiuos veiksmus: 1, Kai mes paketo produktai, mes ne pridėkite sąskaitos faktūros ar pažadus, prašome nesijaudinkite. 2 Mes rekomenduojame, kad jūs įtraukti savo kliento adresas užsakant, mes galime atsiųsti savo adresą tiesiogiai. 3 Jei norite daugiau informacijos, susisiekite su manimi.Mes ten būti, bet kuriuo metu.Kai mokėjimas yra sėkmingas, mes išsiųsti prekes.Mes tarnaus jums ir jūsų klientams, kol jūsų klientai gautų paketą.Labai ačiū, kad skaitote, ir tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas.

Pastaba: 1.Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje, ačiū! 2.Jei turite kokių nors problemų, kai gausite paketą, prašome susisiekti su mumis dėl sprendimo, pirmasis ir donot atidaryti ginčo tiesiogiai.Mes pažadame, kad suteikti jums satified atsakyti.Labai ačiū už jūsų laiką!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai