12V LED Spot Skaitymo Šviesos Lempos Jungiklis Kemperis Karavanas Valtis RV Ratų Sunkvežimį Šilta Šviesa Reguliuojamas Galvos Lempa

12V LED Spot Skaitymo Šviesos Lempos Jungiklis Kemperis Karavanas Valtis RV Ratų Sunkvežimį Šilta Šviesa Reguliuojamas Galvos Lempa

w126768

Nauja

Yra sandėlyje

€5.91 €4.26
Vnt.

Žymos: valtis pvc, lempa led, 2000lm led žibintai, van express", fonas gimtadienio, 3d dragon lempos, 7 sunkvežimių šviesos, kp39, led, led varžtas.

Aprašymas:

1.100% Brand New ir Aukštos Kokybės.Lankstus rankos tinka neribotas šviesos kryptimi poreikius,klasikinis dizainas lempa.Individualiai on/off (išjungtas,Reguliuojamas galvos.Minkštas apšvietimas be atspindžių.

2.Lengva nustatyti ir felixible, gali būti pateikiami bet kur, kur jūs norite.Bet gali tekti išgręžkite keletą skylučių.

3.Atsižvelgiant pastos tolygiai ir spalvų temperatūrą šviesa 3000k natūralios šviesos, makeing jis puikiai tinka skaityti ilgą laiką ir neduoda regėjimo nuovargis.

4.Paprastumas išvaizda, ne tik ryškus apšvietimas, bet ir puošia jūsų meilės automobilis, idealiai tinka montuoti ant furgonas, sunkvežimis, RV, karavanas, ratų, sunkvežimių, priekabų, valčių ir kitų DC 12V automotives.

5.Įrengimas:

Pirma, įdiegti juodos ir aukso tarpiklis; antra, įdiegti įsukami į tarpiklis ir pritvirtinkite jį ant sienos; galiausiai, sraigtiniai nematomu nagų ir užbaigti diegimą.

Jei tai medienos siena, RV, jūs galite užsukti jį tiesiogiai.Jei sienos yra sunku, gali tekti gręžti į sieną ir tada ją įdiegti

Techniniai duomenys:

Svoris:128g

Pakuotės dydis: 7.5*7.5*6.5 cm

Spalva:Šilta šviesa(3000K)

Galia:1/3W

Įtampa: DC 12V

Gaminio medžiaga: aliuminio

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Tipas: Skaitymo šviesa

Pakuotė:

1 x Interjero Skaitymo Lemputės

8xScrew detalės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai