Coosei Prekės Magnetinio Didelis Eyeshadow Pallete Tuščių Rankų, Akių Šešėlių Matinis Didelių Paletę Galima Užpildyti 18pcs su 36mm Apvalus Šešėlių

Coosei Prekės Magnetinio Didelis Eyeshadow Pallete Tuščių Rankų, Akių Šešėlių Matinis Didelių Paletę Galima Užpildyti 18pcs su 36mm Apvalus Šešėlių

w126537

Nauja

Yra sandėlyje

€16.88 €11.81
Vnt.

Žymos: akių palett, revoliucija makiažas palett, maišelis "chanel", šešėlis, didelio dydžio, vasaros, paletės eyeshadow, teptuku docolor, jame eyeshadow pallete, knyga eyeshadows, akių šešėliai.

Patarimai:

1.Visas paletes yra tuščia.Mes įdėti šiek tiek metalo etiketės, tiesiog naudokite norėdami parodyti jums, kad paletė yra magnetinės .

2.Visi jie pagaminti iš magnetas trinkelėmis, gali tik adsorb lazdelės su metalo apačioje .Kitaip, jums reikia įdėti šiek tiek .

3.Didelio dydžio 250*142MM gali tilpti 18 vnt* 36 mm, arba 32 vnt.* 26 mm apvalus šešėlių.

____________________________________

Matinis Juodas Didelis :

Pildymas 18pcs*36MM arba 32*26MM Apvalus Šešėlių

Galite Pridėti Savo Prekės Ženklą, Logotipą!

Mes Siūlome Mažų Pritaikymas Didmeninė.Galite Spausdinti Savo Logotipą ant jo.Tinkinti MOQ: 64pcs.

Tai Yra Mūsų Logotipas Ir Mūsų Kliento Atveju Nuorodą Žemiau:

______________________________

*******************************************************************

Priminti dar kartą:

Šios paletės yra pagaminti pagal magnetas trinkelėmis,tiesiog gali adsorb magnetas keptuvės,jei jūsų keptuvės negali išlaikyti paletė,pls prašome patikrinti, ar jūsų keptuvės yra aliuminio.Jei taip,u reikia įdėti šiek tiek lipdukai ant dugno.Kai jūsų makiažas keptuvės negalima užpildyti,ar skaidrių iš...Jūs turėtumėte patikrinti pirma arba susisiekite su mumis,jums bus patenkintas:^o^*.

Čia,mes turime Apvalūs Metaliniai Lipdukai de vazoninių šešėliai, blushes, bronzers, ir milteliai, kad nebuvo skirta magnetinio paletės.Tiesiog žievelės ir klijuoti ant nugaros keptuvės stiprus sukibimas su apsisaugoti nuo produktų juda.Jei reikia,tiesiog spustelėkite pirkti kai atsarginę kopiją.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai