BMC GII APAP E-20A-H-O E-20AJ Auto CPAP Medicinos Mašinos Stabdžių Knarkimas Gydymas Miego Apnėja OSAHS APŽVALGA Su N4 Kaukė S, M, L Visos Dydis

BMC GII APAP E-20A-H-O E-20AJ Auto CPAP Medicinos Mašinos Stabdžių Knarkimas Gydymas Miego Apnėja OSAHS APŽVALGA Su N4 Kaukė S, M, L Visos Dydis

w126383

Nauja

Yra sandėlyje

€449.20 €336.90
Vnt.

Žymos: lėlės lol, cpap, disponuoti kaukė, cpap įranga, miego kaukė, medicinos istrument, surgic kaukė, cpapmask, cpap kaukės, bipap.

--Devyni Pagrindinė Technologija- -

E-20A yra trys darbo režimai: APAP, CPAP ir Titravimas.Taikoma miegoti knarkimas ir miego apnėja.Daugiau pasirinkimų, patogiau.

3.5 colių LCD ekranas, gamyklos high-definition soft screen protector .Interaktyvi vartotojo sąsaja, mygtuką, ergonomiško dizaino.Paprasta ir intuityvi, patogus patirtis.

Nuo triukšmo šaltinio, prietaisų triukšmui sumažinti.Po garso lygio matuoklis yra piratinė produkcija yra griežtai kontroliuojamas ne mažiau kaip 30dB .Viskas yra tik meditacija jums ir jūsų šeimai.

Dializės srauto jutiklio variklio, su integruota baterijos greitai reaguoti, mikrokompiuteris algoritmas atsiliepimai yra jautri, yra aukščiausios kokybės numatyta, stabilių rezultatų, natūraliai liesti savo kvėpavimą.

Brangios originalios turboventiliatoriniai leidžia E-20A stipri ir stabili slėgio kontrolės sistema.Pagrindinis projekto pažangiausius gręžimo technologija yra patvarus ir žinomas visame pasaulyje.

E-20A bus įrašus naudojant duomenis metu.Galite skaityti visas duomenų nuskaitymo QR kodą, realizuoti savo miego būklės ir mėgautis daugiau tarptautinių paslaugas.

Vandens temperatūra drėkintuvas vandens bakas yra išlaikoma pastovi metu nustatyta temperatūra, kuri gali sumažinti dirginimas kvėpavimo takus, ir leidžia jums mėgautis sklandžiai ir netrukdomai naktį.

E-20A su kaukėmis ir kitų su jais susijusių reikmenų, buvo pateikta daug ligoninėse, namuose, ir užsienyje, naudojant sveiką ir aplinkai draugiška mašina medžiagų ir minkšta ir sveika silikono pagalvėlės.

RESlex slėgio išleidimo funkcija sumažinti spaudimą approperately pradžioje kvėpavimas tegul pacientai jaučiasi patogiau ir kvėpuoti lengviau.Taip pat, jis turi įvairių pavojaus signalą priminimas, patikimas ir intymus.

-----------Appearancce-------

-------Mygtukai Ir Detales ------

Mute Mygtukas: Paspauskite šį mygtuką, jei norite išjungti įspėjimą.Laikykite jį 3s,patikrinti iCode.Rankenos: Pradėti gydymą ir reguliuoti prietaiso parametrus.Nurodykite maitinimo statutą.Mygtukas Rampos: kad Perone funkcija.Angos Orui: Pristatyti humidified oro pacientui; prisijungti prie oro vamzdžiai.Stebėjimo langelis: Stebėti vandens lygio vandens kolegija.Vandens Įleidimo: vandens įleidimo į dugno vandens rezervuaro. --------Ekranas ------- Rampos: Rodomas likęs laikas.Drėkintuvas: Ekrano nustatyti valstybės.Drėkintuvas Rodiklis: Rodo, kad drėgmės lygis, yra penki lygiai (- ą).Vėdinimo Būklė: Gydymo Slėgio/Min, Vėdinimo Apimtis/SpO2, Pulso Norma.

-----------Pacientų Menu -------

Parinktis

Aprašymas

SpO2

Neprivaloma, prašome pranešti klientų aptarnavimo, jei reikia,

Drėkintuvas

Tegul įkvėpti oro drėgnesnis, patogiau

Perone Laikas

Laikas naudoti mašiną, pradėti gydymą slėgis

Kaukė Tipas

Pasirinkite tipą kaukė jums yra įrengta

iCode

Nuskaitymo iCode, gydymo galimybes duomenys

Ryškumas

Ryškumas mašina ekrane reguliuojamas

*Pranešimas: paciento meniu bus įtrauktos ne visos mašinos funkcijų ir parinkčių, daugiau, nustatymai įtraukti į gydytojo meniu.

----------Gydytojas Meniu --------

Parinktis

Aprašymas

Režimas

CPAP, AUTO

Gydyti P

Gydyti P yra mažiausia slėgio įrenginį pristato už OSA

Max Perone

Imtis nuoroda vidutinis laikas, per kurį pacientai užmigti

Perone P

Slėgis pristatytas pacientai miega

Max P

Max P yra didžiausias slėgis yra nustatytas Automatinis režimas

Jautrumas

Penkių lygių slėgio padidėjimo dėl žlugimo viršutinių kvėpavimo takų

*Pastaba: Mes rimtai rekomenduojame jums laikytis savo gydytojo klinikiniai pataria prieš keičiant parametrus.

------------------DUK-----------

Q 1: Koks žmogus turi šis produktas, ir tai daugiausia, ką nuorodų ?

Miego Apnėjos Sindromas (SAS) Pristatymas: Knarkimas , mieguistumas dieną, sutrikusi koncentracija, hipertenzija , ryte galvos skausmas , lėtas reakcijos laikas , sumažėjo atmintis , sumažėjęs lytinis potraukis.

Q2: Ar mašina, tinkama naudoti namuose?Ji lengva op bendradarbiauş ja viena ?

Taip, ji skirta miegoti namų priežiūros terapijos ir vėdinimo sistema.Po rasite vartotojo vadovą, tai bus labai lengva valdyti iki Galutinio Vartotojo.

Q3: Kaip nustatyti, kad mašina kvėpavimo takų slėgio terapija, arba, kaip pasirinkti darbo režimą , ir keisti kitus parametrus?

Visi nustatymai gali būti pakeisti Klinikinių Meniu. (Įrašykite Klinikinių Meniu: Kai mašina veikia, prašome paspausti vidurinį mygtuką ir dešinįjį mygtuką, laikykite juos už 5 sekundes bus į Klinikinių Meniu.)

Q4: Kur galėčiau atsisiųsti analizuoti, programinė įranga , programinės įrangos mokestis reikalingas?

Internetu dokumentų ir programinės įrangos, jūsų BMC gaminius gali būti atsisiųsti nemokamai.

(1) Parsisiųsti svetainė: en.bmc-medical.com

(2) Parsisiųsti Žingsnis: [Paslauga] - [Dokumentą ir Programinė įranga] - [Terapijos ir Vėdinimo Įrenginiai]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai