10Ft*10Ft paprasto vien įvairių spalvų apmušalas vestuvių etapas fono apdailos vestuvių fonas uždanga atveju šalis dekoro SP7

10Ft*10Ft paprasto vien įvairių spalvų apmušalas vestuvių etapas fono apdailos vestuvių fonas uždanga atveju šalis dekoro SP7

w126106

Nauja

Yra sandėlyje

€5.07
Vnt.

Žymos: 27 perukas, sp7 cristiano ronaldo, sp7 vaikas, dangtelis uždanga, blackout užuolaidos žalia, ronaldo, storas perukas, fonas užuolaidų vestuvių, cristiano ronaldo, kinijos užuolaidų.

1. Jei jums reikia nusipirkti vestuvių prekės ir pasirinkti, Express pristatymas, bandykite viską, kad kad 2 savaites iš anksto sugauti šaliai dienos;

Jei laikas spaudžia, prašome patvirtinkite su mumis pirmą, prieš priima nutartį, ačiū.

2. Jei bendra suma, pasiekti 200USD, mes pasistengsime geriausią laivą savo sklypo DHL, EMS, UPS, TNT, "FEDEX" arba Profesinės Aviakompanija NEMOKAMAS PRISTATYMAS, kuris gali pasiekti per 4-8 dienas. ( tai yra daugumos šalių, keliose šalyse reikia pridėti šiek tiek daugiau pinigų)

3. Jei jūs neturite patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimdama ginčo, mes stengiamės padėti jums čia.

4. Mes taip pat gabenimo Konteinerį, Kad užsienio klientų, jei esate suinteresuoti visus daiktus, sveiki atvykę į praneškite mums.

PAŽYMĖTI:

Gerbiami pls palikite mums pranešimą.Mes galime pritaikyti bet kokios spalvos jums tinka.Tai yra gatavų vestuvių fonas užuolaidų, kurios yra gražiai plisuotos ir tvarkomi ant viršaus naudoti su standartiniais fone stovi arba sunkiųjų vamzdžių ir užuolaidų sistema.Užuolaidos taip pat yra tie, ant viršaus pridėti swags.Ji gali būti naudojama papuošti vestuvių fone, vestuvių vietos, arba tiesiog puošmena ar rūšiuojamos, bet kambariai.Šis fonas yra geriausias lanksti galimybė, vestuvių dekoratorių, kaip jums nereikia ne reikia pirkti naują rinkinį, kiekvieną kartą.Ji taip pat yra patvarus naudoti vėl ir vėl, ilgai.Užuolaidos yra lengva pridėti prie užuolaidų naudojant kuris yra paprastas ir turi labai mažai laiko.Medžiaga: Lycra, šilko taffta medžiagos Stilius: Plisuotos SPALVA: galime pritaikyti BET kokios SPALVOS jums tinka.Jei reikia, palikite mums spalva pranešimą.Ačiū!!!

MŪSŲ SPALVA DIAGRAMOJE:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai