Vėjo Stiliaus Aišku, Skėtis Automatinis, Skaidrus, Sulankstomas Skėtis Nuo Lietaus Moterų, Vyrų, Saulės, Lietaus Auto Paraguas Kompaktiškas

Vėjo Stiliaus Aišku, Skėtis Automatinis, Skaidrus, Sulankstomas Skėtis Nuo Lietaus Moterų, Vyrų, Saulės, Lietaus Auto Paraguas Kompaktiškas

w126058

Nauja

Yra sandėlyje

€4.59 €3.54
Vnt.

Žymos: skėtis vaivorykštė, aišku, skaidrus skėtis, konteinerių skėtis, vyrų megztinis, tyra, skaidri, skėčiai, nešiojamas skaidraus skėtis, juoda katė, skėtis, aišku, skėtis, mielas saulės skėtis, skaidrus skėčiai.

Aprašymas: Vardas: Visiškai automatinis skaidrus tri-fold skėtis

Savybės:

1. Super lengvas - portable - kompaktiškas, sulankstomas ir įdėti į jūsų kosmetikos krepšys, portfelis lagaminą ar vaikų kuprinės.

2. Atnaujintas mini skėtis.Jūs galite pamatyti, kad mini skėčiai su 6 briaunomis, yra labai trapi, todėl mes gaminami 8 mažos skėčiai su šonkauliais.Veleno konstrukcija užtikrina, kad ji yra stipri ir pakankamai stiprus, kad atlaikytų vėjo ir lietaus.

3. Skėčio medžiaga yra sluoksniu, anti-UV medžiagos.UV apsauga, skėtis yra stiprios šviesos, kad blokai 95% UV spindulius ir apsaugo juos.Su šiuo skėčiu", jums bus mėgautis vėsioje vasarą, karštą vasaros dieną, ir jūsų oda bus ne taip skauda.

4. Super atsparus vandeniui, šlapia po lietaus, galima greitai džiovinti, sulankstyti ir saugomi pratęsti jos tarnavimo laiką.

5. Jis tinka fotografuoti rekvizitai, panaudota per savo vestuves, draugų grupė, lauko žaidimų; taip pat gali būti naudojamas kaip Valentino Diena dovana gimtadienio dovana savo šeimos nariams ir draugams.

Parametrai:

Skėčio rankenos medžiaga: plastikas

Skėtis tankis: 190T

Stilius: tris kartus skėtis

Numeris šonkaulių: 8 kaulai

Spalva: balta / juoda / rožinė / mėlyna / raudona

Dydis: apie 53.5 cm*8k/21.06 į*8k

Svoris: apie 350g

Pastaba: Kaip pratęsti gyvenimą skėtis?

1. Prieš atidarydami skėtis, prašome purtyti skėtis kairę ir į dešinę, purtyti šonkaulių ir skėčio medžiaga ir atidarykite skėtis išvengti skeletas tvist ir žalos, kurią sukėlė staigus atidarymo skėtis.

2. Naudoti ją taip pat atidžiai, kaip įmanoma kilus stipriam vėjui.Būkite atsargūs, kad vėjas yra per didelis, ir šonkauliai yra sugadintas.

3. Kai lietus yra naudojama, prašome sausas skėtis laiku.

Sąrašas:

1*skaidrūs skėtis >>>>Produkto paveikslėlius

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai