10vnt/set Akvarelė Pen Teptuku Nailono Plaukų Teptukai Menininkas Naftos Dažymo Teptukų Rinkinys UY8

10vnt/set Akvarelė Pen Teptuku Nailono Plaukų Teptukai Menininkas Naftos Dažymo Teptukų Rinkinys UY8

w125834

Nauja

Yra sandėlyje

€6.31 €3.47
Vnt.

Žymos: linijinės už eskizas, alkoholio spalva, žymeklis parkeris balta, audinio pen, rotul, juoda linijinės bauda, odos žymeklis parkeris, meno juodas parkeris, gabaritiniai pločio, teptuku pen.

įstaiga, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 10vnt/set Akvarelė Pen Teptuku Nailono Plaukų Teptukai Menininkas Naftos Dažymo Teptukų Rinkinys UY8

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Daugiafunkcis dažų teptukų rinkinys, gali būti naudojamas Guašas / Akvarelė / Akrilas / Aliejaus Tapybai.

2. Aukštos kokybės nailono teptukas galva, gera vandens absorbcija, lengva spalva, geras elastingumas, ilgalaikio naudojimo neperskiriant.

3. Vario spalvos aliuminio vamzdžių sandariai fastens teptuku galvos, veiksmingai užkirsti kelią teptuku galvos nukristi nuo teptuku kūno.

4. Medinis šepetys kūno, patogi rankena, tvirta ir nėra lengva sulenkti.

5. Visiškai 10vnt teptuku, patenkinti skirtingus poreikius meno studentų, mėgėjų arba profesionalių meno darbuotojų, menininkų.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: dažų teptukų rinkinys

Medžiaga: mediena + luminum + nailonas plaukų

Dydis: 22.5*7cm

Kiekis:10vnt/set

Naudojimas: Guašas / Akvarelė / Akrilas / Naftos Tapyba

Teptuku priežiūros būdai:

Prieš naudojimą:

Pirmasis įdėti į šiltą vandenį ir pamirkykite keletą minučių, tada naudoti savo nykščio ir rodomojo piršto, švelniai teptuku pieštuko galiuką, ir išvalyti palaidų plaukų iš apačios į viršutinį.Plaukų neturės įtakos naudojimą ir gyvybės šepečiu.

Po naudojimo:

Švariu teptuku valymo skystis, ar lengvesni plovikliu, ir tada valyti su vandeniu.

Po naudojimo aliejaus tapybai:

Reikia naudoti šepečių valymo skystis, ar lengvesni plovikliu valyti, ir tada nuvalykite su švariu vandeniu, ir įdėti rašiklį patarimas vertikaliai, vėsioje ir sausoje vietoje, kad išdžiūtų pieštuko galiuką.

Jei deformuoti:

Užpilkite nedideliu kiekiu šilto vandens ir ištiesinti formos pirštų galiukais norėdami atkurti pradinę formą.

Komplektą Sudaro:

10 x teptuku

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<