WALFRONT Protingas Durų Kodo Užraktas Skaitmeninis Slaptažodį, Klaviatūra Skaičius Kabineto Durų Užrakto Kodas Cinko Lydinio ir Plastiko Kabineto Užrakinti

WALFRONT Protingas Durų Kodo Užraktas Skaitmeninis Slaptažodį, Klaviatūra Skaičius Kabineto Durų Užrakto Kodas Cinko Lydinio ir Plastiko Kabineto Užrakinti

w125527

Nauja

Yra sandėlyje

€13.65 €9.14
Vnt.

Žymos: durų spynos, šaldytuvas užraktas vaikams, namo numeris, kodas užraktas žalvaris, doorlock smart, užrakto, kodo užraktas, saugus rakinimo, kodas spynos, durų užraktas smart.

Pažangi Durų Kodo Užraktas Skaitmeninis Slaptažodį, Klaviatūra Skaičius Kabineto Durų Užrakto Kodas Cinko Lydinio ir Plastiko Kabineto Užrakinti

Ypatybė:

Tai tinka viešąjį arba privatų kabinetą užraktas, geros kokybės, siekiant apsaugoti turtą, prašome būti tikri, kad naudoti.Pagrindinė naudojimo ir ambry, , vonios ir t.t.

Techniniai duomenys:

Tipas: protingas kabineto užrakinti

Medžiagos : Cinko lydinys, plastiko

Klaviatūra:5,5 x 8,5 cm

Užraktas:11.8 x 4.4 x 3cm

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1 set x protingas kabineto užrakinti

(įeina 1 klaviatūra, 1 užraktas, 5 varžtai ir 1 užrakinti sugauti.)

Pradėti naudotis

Savo ruožtu spyna

Yra 2 grupės slaptažodį, galite naudoti kabineto užrakinti ne pirmą kartą.Vartotojo kodą "1111"ir Master lock "0000 0000", Tiek vartotojo kodą ir master kodą, ne vėliau kaip per 4-10 skaitmenų.

1. Įvesties teisę slaptažodį, galite nustatyti (Jeigu nekeitėte, Prašome naudoti numatytąjį slaptažodį), tada paspauskite "#"mygtuką norėdami įjungti užraktą.

2. Jei slaptažodis teisingas, žalias LED); Arba, Geltona LED brūkštelėkite.

3. Prašome traukti duris, per žalias led.

Pastaba:"#"mygtukas patvirtinimo;"*"mygtuką naikinti.

Išjungti užrakto

Privačių tipas: Tiesioginis kabineto duris uždaryti situacija, tada galite išjungti užraktą.

Viešųjų tipas: Kai kabineto spyna valstybės atidarymo (Spyna/varžtas per valstybės susitraukti) , tiesioginio kabineto duris valstybės uždarymo, įveskite slaptažodį, kurį norite nustatyti, ir paspauskite "#" mygtuką, kad patvirtintumėte, Tada galite išjungti užrakto(Įvesties slaptažodį, galite nustatyti ,ji gali kreiptis į užraktas, ir vėl).

Kaip pakeisti savo slaptažodį

1. Du kartus paspauskite žalią mygtuką, kol geltona lemputė, blykstės, tada įveskite savo seną slaptažodį

2. Spauskite žalią mygtuką, kad patvirtintumėte

3. Įveskite jūsų naują slaptažodį

4. Spauskite žalią mygtuką, kad patvirtintumėte;

5. Žalia šviesa "flash" vieną kartą,po pyptelės du kartus, rodo naujas vartotojo slaptažodis sėkmingai pakeistas.

Skubios Gydymo

1. kai vartotojas pamiršote slaptažodį, naudokite valdymo slaptažodį arba programinės įrangos dydžio,

po užrakinti vartotojo slaptažodį gamyklos slaptažodžio atkūrimo.

2. jei užrakinimo kai baterija yra maža, prašome naudoti, pritvirtintas prie išorinio maitinimo 1 x Instrukcija Knygą (Kinų ir anglų kalbomis)

Viešųjų tipas pakeisti vartotojo kodas

Viešųjų tipo nereikia keisti vartotojo kodą, kodą, kuris naudojamas išjungti spyną, kodą, galite jį atidaryti.Kodą galite nustatyti, kaip klientas patenkintas.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai