1,6 m pločio didelio formato gruntuotas tampus medvilnės, tapybos drobės roll

1,6 m pločio didelio formato gruntuotas tampus medvilnės, tapybos drobės roll

w125518

Nauja

Yra sandėlyje

€66.67
Vnt.

Žymos: tuščias canva, milžinišką tuščią drobė, gloosy medvilnės drobės roll, durų tapybos drobės, įrankis drobės roll, plakatas rusų, gėlių tapybos drobės, didelis spausdinti, canva, flamingo sienos meno tapybos drobės nuotraukų.

Info

Prekės Nr. LB-cotton30 Produkto Pavadinimas Tapybos Drobės Ritinius Aliejus/Akrilas Drobė, Medvilnė, drobė Dydis 28/38/48/58cm/68cm/160cm pločio Danga ir Tekstūros Acid Free Akrilo Gruntavimas su fine Tekstūra, Tapyba Vidutinio Tinka Kostiumą-Aliejais, akrilo & Alkyds Svoris 300gsm Paketo vidinio kietojo popieriaus vamzdžių ir vandeniui poliesterio maišelį už drobės ritinį, Gruntas, Sluoksnis 3 kartus Privalomas stiliaus Atgal Kuokštelinių Leidžiama Pakartotinai tempimo Mėginio Nemokamai OEM taip

Savybės

1 Laikyti ilgą laiką ir apsaugoti spausdinimo spalva keičiasi.

2 Pluoštas yra ilgiau nei kitos medžiagos drobė.(šimtą metų)

3 Jis geresnis atsparumas korozijai , atsparumas grybelio ir stipresnis.

4 tekstūros yra sandarumas ir bus ne suglebęs.

Tapyba bandymas

Tapyba su mūsų drobė

Gruntuota drobė, jūs galite dažyti jį tiesiogiai :D

Pakuotė

Roll paketas , ne kartus drobės , pls, kad ji tiesiogiai

Daug metrų sandėlyje ,tikimės, kad jūs jį užsisakyti greičiau ,mes atsiųsime jūsų durų ePackage į jūsų duris.jei jis negali pasiekti savo vietą, pls let me know , aš pacituosiu dar kartą su kinija paštu.

Taip pat yra ir didesnio dydžio konstrukcijomis, pavyzdžiui, 68/78/88/98/108cm platus roll galite pasirinkti mūsų parduotuvėje,ačiū labai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai