Vyrų Odos Batus Verslo Suknelė, Kostiumas, Batai, Vyrams, Prekės Ženklo Verslo Natūralios Odos Juoda Ruda Oksfordo Vestuvių Mens Batai

Vyrų Odos Batus Verslo Suknelė, Kostiumas, Batai, Vyrams, Prekės Ženklo Verslo Natūralios Odos Juoda Ruda Oksfordo Vestuvių Mens Batai

w125492

Nauja

Yra sandėlyje

€102.89 €66.88
Vnt.

Žymos: vyrai kalnu batai, minimalistinė suknelė, vyrų batai, kojinės, shos vyrų batai, suknelė kietas, suknelė preppy, ruda suknelė moterims, elastinga skraiste, maxi suknelė žiemą, vyrai antklodė avalynė.

Mokėjimo

A. Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

B. sąlyginio Deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus per " Western union .

C. Prašome atkreipti dėmesį, kad jūs esate atsakingas už visų muitinės-su juo susiję mokesčiai.Šios kainos nėra įskaičiuotos į bendrą kainą jūsų užsakymą.Prašome peržiūrėti savo vietos muitinės įstatymą dėl draudžiamų/apmokestinamasis elementus, kruopščiai, prieš pateikiant užsakymą.Mes paprastai deklaruoti prekes, kaip "dovanos"arba "mėginiai".

Pristatymas

A. Mes laivas per 1-3 darbo dienas po gauto apmokėjimo išskyrus švenčių ir poilsio dienas.Paprastai, mes išsiųsti prekes Honkongo oro paštu, tai trunka 9--20 darbo dienų atvykti po išsiuntimo.

B. Jei norite, greitas pristatymas iki ( EMS, DHL, Aramex, FedEx ) turite mokėti papildomą mokestį.Jei esate Saudo Arabija, prašome palikti teisę miesto pavadinimas.

C.Jei užsakysite iš viso kainos daugiau nei $300.00 ne kartą, aš ir nemokamai siųsti juos išreikšti (EMS,DHL ,UPS."FedEx").laivybos laikas yra apie 5-12 dieną.

Atsiliepimai

Mes padarysime viską, kad pasiūlyti aukštos kokybės , priimtinos ir konkurencingos kainos produktus .Taip pat, tai mano tikslas yra suteikti jums mano gerbiami klientai, su puikia apsipirkimas ir 100% patenkintas, geras aptarnavimas.Tuojau pat susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, kai gausite prekes galite laimėjo mano parduotuvėje.Teigiami atsiliepimai yra labai vertinama ir mes bus daryti tą patį grįžti.Jei esate nelaiminga dėl bet kokios priežasties, prašome nepalikite Neigiamą arba Neutralų Grįžtamąjį ryšį ir leidžia mums galimybę, kad jums malonu.

Mes esame labai graži ir lengva kovoti su!Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Kai užsakymas produktus, 7 saugumo grąžintas, jei kokybės problemų, ne žmogaus protas, pakeitimas nemokamai.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai