Rankinis Kraujo Spaudimas Dirželis Stetoskopas Medicinos Kraujo Spaudimo Matuoklis Sienos Sphygmomanometer Dvigubas Vamzdis Dvigubas Galvos Stetoskopas

Rankinis Kraujo Spaudimas Dirželis Stetoskopas Medicinos Kraujo Spaudimo Matuoklis Sienos Sphygmomanometer Dvigubas Vamzdis Dvigubas Galvos Stetoskopas

w125458

Nauja

Yra sandėlyje

€22.19 €14.42
Vnt.

Žymos: sr2ez, automatinis sphygmomanometer, plaktukas turėtojas, aneroid, kraujo mėgintuvėlyje, stethoscop, balta stethescope, sphygmomanometer žinynas orange, dual stetoskopas, kraujo pressur stebėti.

Savybės:

Sertifikatas:CE

Dirželiai: Nailonas, 40*500MM

Kamuolys, maišas PVC

Matavimo diapazonas: 0-300mmHg

Kita: Paprasti oro vožtuvas

Stetoskopas: Vieno Stetoskopas

Individualios pakuotės: odiniai krepšiai (išskyrus langelius)

Produkto Svoris: 443G Gaminio Dydis: 195*210*70MM

Aneroid kraujo spaudimo matuoklis su viena galva stetoskopas

Matavimo diapazonas: 0-300mmHg

Tikslumas: +/-3mmHg(0.4 kPa)

Min skalė: 2mmHg

Nailono diržas su D žiedas, 48*14 arba 51*14cm

1. Produkto aprašymas:

Lengva valdyti, tikslūs matavimo duomenų, visų metalų gamybos, ir ilgaamžiškumas.Lentelėje tipo sphygmomanometer yra medicinos prietaiso gamintojas, kuris gamina darbalaukio sphygmomanometer.Ji specialiai sukurta namų vartotojams.Tai yra kompaktiška ir patogu nešti, ir turi aukštą matavimo tikslumą.Jo naudojimo būdą ir matavimo tikslumas yra gyvsidabrio pagrindu desktop sfigmomanometrams naudoja gydytojai ligoninėse.Nuosekliai.

2, veikimo principas:

Šiuo metu yra užblokuotas pripūtimo gniuždymo matavimo svetainėje, ir tada kraujo srautai vėl per dujų išlydžio rankos.Kraujo spaudimo matavimas yra pagrįstas garso kraujo srautą, arba vibracijos kraujagyslių rankos, kai kraujas teka iš naujo.

3, Matavimo diapazonas:

0-300mmHg (0-40kPa)

4 pagrindinės klaidos:

GB paklaida ±3.75 mmHg, gamyklos paklaida ±2mmHg

5, Produkto savybės:

Kraujospūdžio matuokliai yra diagnostikos prietaisai matuoti kraujo spaudimą žmonėms.Naudingumas modelis turi privalumų, mažo dydžio,, nešiojamų lengvumo, tuo pačiu naudojimo poveikį, kaip ir gyvsidabris sphygmomanometer, ir priima bevandenis sidabro dizaino matuoti kraujo spaudimą, yra saugi ir patikima, ir yra plačiai taikomas namų vartotojams.

6, kraujo slėgio Matavimas turėtų atkreipti dėmesį į klausimus:

Kraujospūdis turi būti matuojamas ramioje aplinkoje.Nes žmogaus b lood slėgio pokyčius per dieną, matavimai turėtų būti taikomos tuo pačiu metu kiekvieną dieną.Temos turėtų būti laikomi tylus, atsipalaidavę.Tai yra geriau ne kalbėti ar judėti.Patartina dėvėti laisvus drabužius.

7, Matavimo metodus:

7.1. Prieš aktyvavimo, kraujo spaudimo matuoklis, patikrinkite, ar ji pirmą kartą.Paprastai naudojamas kraujo spaudimo matuoklis dažniausiai reiškia "0" padėtį.Po slėgis yra taikomas, reakcija yra lanksti ir gali dar grįžti į "0" padėtį.

7.2. Paprašykite tema sėdėti prie stalo ir įdėti savo kairę ranką ant stalo išlaikyti patogią kūno padėtį.

7.3. Koreguoti ranka iki tokio pat aukščio kaip širdies ir aukštis yra ne pakankamai, kad pridėti pagalvėlė pagal rankos.

7.4. Priploti raištį taip, kad viduryje airbelt susiduria pakinklio arterijų.Viršutinio krašto raištį yra 2 3cm virš kubiniai duobė.Viršutinės rankos neturi būti overtightened arba per laisvi.Paprastai, du pirštai turėtų būti įdėta po dangteliu.Patartina vengti įtakos teisingumą.

7.5. Įdėkite vadovas stetoskopas į raištį ir vieta, tai dėl radialinės arterijos alkūnės.

7.6. Naudoti latekso kamuolys lėtai išpūsti viduje rankos juostos, ir atidžiai išklausyti.Palaukite, kol radialinės arterijos pulsas dingsta ir tada padidinti spaudimą 2,5 kPa-4kPa (20mmHg-30mmHg) sustabdyti pumpavimo.

7.7. Po slėgis sustojo, lėtai atleiskite oro raištį tarifas-nuo 0,3 kPa-0.6 kPa (2mmHg-4mmHg) per sekundę, palaipsniui mažėja kraujo spaudimo matuoklio rodyklė.

7.8. Slėgio vertės, pateiktos ant rankų pirmosios plaka garso girdėjau per stetoskopas metu nusileidimas yra sistolinis kraujo spaudimas.

7.9. Kai pulsacija tonas pamažu tampa ūžesys po laipsniško didinimo, tonas iš karto tampa nuobodu ir palaipsniui išnyksta.Kai garsas girdėjau, tai diastolinis spaudimas.

Pastaba:

* Matuojant kraujo spaudimą, ji apskritai turėtų būti kartojamas 2-3 kartus, ir dėl rodmenų vidurkis, kaip kraujo spaudimo reikšmes.

* Kraujo spaudimo matuoklis yra įrengta metalo kabliukas ant nugaros laikrodžių atveju.Kai naudojamas, tai gali būti pakabinti ant raištį, kad skaityti patogiau.

* Kraujo spaudimo rankos su Velcro dirželiai lengvai suveržiamųjų.

Pakuotės turinys:

1 x Aneroid sphygmomanometer

1 x Stetoskopas

1 x Patogiai juodo nailono manžetai

1 x juodos spalvos užtrauktuku leatheroid dėklą

Pastaba: Dabar produkto update, kai su logotipu sainthealth, bet kai kurie ne.Tačiau produktas yra visiškai vienodi.mes spausdinti logotipas sainthealth ant prietaiso, kad ji gerai žinoma, kad mus visus.Dėkojame už supratimą.Popardaviminių paslaugą: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti Teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei esate patenkintas (- out paslaugos ir prekės.Ir mes pasiūlysime nuolaidą kitam užsakymui.Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekės ir paslaugos , prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl linija, pašto, telefono ...Mes stengiamės, kad esate patenkintas.Grąžinimo Politika: Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų onpon jūsų prekių gavimo jokios priežasties.Maloniai priimti prekes pradines sąlygas.Ačiū!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai