5vnt 88mm Pusiau Apskrito Segmento pjauti Virpesių Multi Įrankis Pjūklo Ašmenys Priedai Pjovimo Medienos Daugiafunkcį Galios Įrankis

5vnt 88mm Pusiau Apskrito Segmento pjauti Virpesių Multi Įrankis Pjūklo Ašmenys Priedai Pjovimo Medienos Daugiafunkcį Galios Įrankis

w12536

Nauja

Yra sandėlyje

€15.51 €7.91
Vnt.

Žymos: ašmenys, skirti renovator, peilis pjūklas, pamačiau tabl, dado peiliukų rinkinys, amatų medienos, virpesių multi galios įrankis, r medienos, varžtas pjovimo įrankiai, ašmenys multitool, kaulų sutvertas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: 5vnt 88mm Pusapvalės pjauti

dydis:kaip rodyti

spalva:juoda

kiekis:5vnt

Pakavimo sąrašas:

5 X 3-1 / 2 colių pusapvalės pjauti

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės konstrukcija-Mūsų sūpynės pjūklų geležtės yra pagamintos iš legiruotojo plieno ir didelis anglies plieno.Jie yra kietesnis ir storesnis, nei dauguma pjūklas geležtės, ir gali išlaikyti savo gyvenimą nuo rūdžių arba nukristi net esant didelei apkrovai.

2. Dažniausiai naudojamų pagrindinių stilių-mūsų sūpynės įrankio ašmenų rinkinį sudaro 5 3-1 / 2 colių pusapvalės pjūklų su puikių eksploatacinių savybių pjovimo medienos, gipso kartono, PVC,, ir t.t.

3. Greito atlaisvinimo sistema-Mūsų pjauti priima greitai išleisti disko mechanizmas dizainas, kuris gali būti lengvai sumontuoti ir pakeisti, ir priedai gali būti greitai pakeista be veržliarakčio ar šešiakampis raktas, ir taip sutaupyti laiko ir pastangų.

4. Universalus Suderinamumas-Mūsų quick-release pjūklų turi universalią sąsają sistema, suderinama su daugiau nei 95% vibracijos įrankius rinkoje, tokių kaip Bosch, Overtone, DREMEL, RIDGID, MEISTRAS, TCH, ir kt.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai