Spuiten Rankiniai Vandens Aparatas Hydraterende Nano Ionische Rūkas Gezicht Luchtbevochtiger Sauna Veido Porų Reiniging Įrankis

Spuiten Rankiniai Vandens Aparatas Hydraterende Nano Ionische Rūkas Gezicht Luchtbevochtiger Sauna Veido Porų Reiniging Įrankis

w124992

Nauja

Yra sandėlyje

€6.48 €4.48
Vnt.

Žymos: ponas blakstienas, rinkinys, veido sauna, veido valiklis įsiurbimo, spa vonios kambarys, veido garų, sūkurinė vonia antgalis, namo veido sauna, masažinės reaktyvinių, atnaujinti nano ponas, nosies garlaivis.

Savybės:

1. Drėkinimo vandens purslai, mini dydis, didelis pajėgumas, optimizuoja odos drėgmės

2. Meistras drėkinantis aukso taško ir tegul drėkina odą visą dieną

3. Nešiojamų dizainas, lengva nešiotis bet kuriuo metu, lengvai atlikti, plaukų drėkinimą bet kada ir bet kur

4. Didelės talpos dizainas, 25 ml didelis vandens bakas; ilgalaikį spray su sunkiųjų rūko, baudos rūkas, lengviau sugeria

5. Įmontuota įkraunama baterija, USB įkrovimą, projektavimas, belaidis hidratacijos atsisako nuotėkio

6. Funkcijos: drėkina ir drėkinantis ramina odą, gali kontroliuoti riebios odos pusiausvyrą, ir tai reiškia, sugriežtinti poras gilinti hidratacija ir užrakinti vandens.

7. Jūs galite jį nešiotis su savimi, įdėti jį į savo maišelį, eikite į kelionę ir pan.Jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kur, ir jis yra labai veiksmingas vasaros saulės, drėgmės, siekiant užkirsti kelią sausa oda ir t.t.

Patarimai: rekomenduojama naudoti vandens didelis kiekis silicio rūgšties, padidinti odos elastingumą ir išlaikyti odos blizgus, švelnus ir sąžininga.Galite pridėti reikiamą kiekį miltelių, tyra rasa, eterinio aliejaus ir kt.

Aprašymas:

Tipas: Nanos Rūko Purkštuvu

Veido Rūko Purkštuvu Vandens Purkštuvas: Mini USB Patogu Veido Rūko Purkštuvu

Spalva: Balta/rožinė/violetinė/žalia

Medžiaga:ABS

Dydis: Kaip paveikslėlyje parodyta

Pakuotė:

1x purkštuvas

1x USB duomenų kabelis

Pastabos:

1 Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2 Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai