EONBON Juodos Anti Slip Saugos Žvyro, Ne Slydimo Įspėjamoji Juosta Su Geltona šviesą Atspindinčios Juostelės Laiptai, Pakopos

EONBON Juodos Anti Slip Saugos Žvyro, Ne Slydimo Įspėjamoji Juosta Su Geltona šviesą Atspindinčios Juostelės Laiptai, Pakopos

w124663

Nauja

Yra sandėlyje

€10.55
Vnt.

Žymos: pvc plėvelė, anti slip laiptų juosta, slydimo juosta, šiluminės langų, Ne Slydimo Juosta, anti-slydimo juosta, liemenė saugos geltona juoda, filmas atspindi, juodos nepermatomos pėdkelnės, dekoras plėvelės.

EONBON Juodos Anti Slip Saugos Žvyro, Ne Slydimo Įspėjamoji Juosta Su Geltona šviesą Atspindinčios Juostelės

Kovos su Slydimo Juosta su šviesą Atspindinčios Juostelės yra pagamintas iš PET ir Švitras.Tai su puikų sukibimą, vandeniui ir ilgalaikis traukos.Kovos su slydimo juosta su šviesą atspindinčios juostelės ateina 2 colių pločio juostelėmis, kurios padeda užtikrinti pakankamą sukibimą su paviršiumi.Be to, mūsų grip tape ateina 16.4 kojų / 9.84 pėdų ilgio vyniotinis, kurį galima supjaustyti į gabalus, kad atitiktų jūsų užsakymą reikalavimo, ir todėl tinka visų rūšių laiptų dydžių ir grindų matmenis.

Kovos su slydimo juosta su šviesą atspindinčios juostelės gali atspindėti rūšies šviesą tamsoje ir padidins matomumą naktį, žaisti įspėjimas ir priminimo funkciją.Jis yra geras skubios pagalbos kelyje ir išvengti avarijų atsitikti.

Saugos juosta yra lengva sumažinti bet kokio dydžio jums reikia, tiesiog nuplėškite nugarėlę ir super klijai bus išlaikyti juos tvirtai vietoje.

Kovos su Slydimo Juosta su šviesą Atspindinčios Juostelės yra skirtos naudoti viduje arba lauke ant pėsčiųjų takai, rampos, laiptai, sunkvežimis, motociklas; mašinų, parduotuvių, darbo patalpų ir pan.Kovos su slydimo juosta su šviesą atspindinčios juostelės gali atspindėti rūšies šviesą tamsoje ir padidins matomumą naktį, žaisti įspėjimas ir priminimo funkciją.Jis yra geras skubios pagalbos kelyje ir išvengti avarijų atsitikti.

Kovos su Slydimo Juosta su šviesą Atspindinčios Juostelės yra GERAI naudoti ant paviršių, kurie yra švarus, sausas, lygus ir sklandžiai, kaip antai: laiptai, pakopos, plytelės, marmuras, mediena, grindys, plastiko, stiklo, metalo.

Negalima naudoti ant paviršių, kurie yra nešvarus, tepaluotas, netolygus, tvirtas, šiurkštus, dulkių, murzinas, smėlio, purvinas, šlapias,

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai