5V 1A USB Įkrovimo Kabelis Pakeitimo Kabelis ZEPP E Ratas ZEPP E Aikštės 1M Smart Žiūrėti Įkroviklio Įkrovimo Kabelis

5V 1A USB Įkrovimo Kabelis Pakeitimo Kabelis ZEPP E Ratas ZEPP E Aikštės 1M Smart Žiūrėti Įkroviklio Įkrovimo Kabelis

w124313

Nauja

Yra sandėlyje

€4.37 €2.53
Vnt.

Žymos: tikwatch e smart žiūrėti, amazfit, zepp, iškastinio smart žiūrėti, smartwatch t6, pvp u pro, powstro usb kabelis, Vyrai Kvarco Žiūrėti, rosdn žiūrėti, apyrankė smart žiūrėti zepp.

Rondaful 5V 1A USB Įkrovimo Kabelis Pakeitimo Kabelis ZEPP E Ratas ZEPP E Aikštės 1M Smart Žiūrėti Įkroviklio Įkrovimo Kabelis

Savybės:

1. Magnetinio Įkrovimo Kabelis: Tai magnetinis įkrovimo kabelis yra skirtas ZEPP E Ratą, už ZEPP E Aikštėje.Kabelis leidžia žiūrėti, kuri bus mokama daugiau patogiai, neatsižvelgiant iš trackerio.

2. Saugus Įkrovimas: Šis kabelis buvo išbandyti milijoną kartų, jis gali būti stabilus ir greitas apmokestinimo Zepp E Ratą, už Zepp E Aikštėje.Ji taip pat gali apsaugoti savo smart watch nuo viršįtampių ir integruotos apsaugos žalą.

3. Stabili Baterija: Šis kabelis yra pagamintas iš aukštos kokybės vielos, taip užtikrinant, kad jūs galite suteikti puikų įkrovimo patirtis.Patvarus aukštos kokybės ABS plus TPU medžiagos ir vario viela gali būti užtikrintas stabilus srovės perdavimo, taip užtikrinant įkrovimo kokybės

4. Greitas Įkrovimas: galite prijungti jį prie KOMPIUTERIO, elektros energijos tiekimo ant laptopo, ir teikti greitas ir stabilus įkrovimo greitis.

5. Kabelio Ilgis: bendras ilgis įkrovimo kabelis yra apie 1M / 3.3 FT, juoda.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Smart Žiūrėti Įkrovimo Kabelis

Taikomas modelis: suderinama ZEPP E Aikštėje A1957, už ZEPP E Ratas A1935

Išėjimas: 5V 1A

Įėjimas: 5V 1A

Kabelio ilgis: apie 1M / 3.3 FT

Apmokėjimo būdas: magnetinio įkrovimas

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

1*Įkrovimo Kabelis ZEPP E Ratą, už Kvadratą

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai